Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η Μάγδα Τσέγκου αποχωρεί σήμερα από τον Γιώργο Αυτιά, μετά από 9 χρόνια

Τέλος η Μάγδα Τσέγκου από τον Γιώργο Αυτιά. Για τη δημοσιογράφο η σημερινή μέρα ήταν και η τελευταία στην εκπομπή.

Η Μάγδα Τσέγκου αποχωρεί σήμερα από τον Γιώργο Αυτιά, μετά από 9 χρόνια

Τέλος η Μάγδα Τσέγκου από τον Γιώργο Αυτιά. Για τη δημοσιογράφο η σημερινή μέρα ήταν και η τελευταία στην εκπομπή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεργάστηκε με τον Γιώργο Αυτιά  στο Alter για 2 χρόνια και 7 χρόνια στον ΣΚΑΪ,  μπροστά και πίσω από τις κάμερες και πάντα στο τιμόνι της αρχισυνταξίας, το πλέον καθοριστικό κομμάτι για μία εκπομπή. Ήδη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε αποχωρήσει από την συμπαρουσίαση και ασχολήθηκε κυρίως με το κοντρόλ και την οργάνωση. Τώρα με την συναίνεση του σταθμού αποχωρεί από την εκπομπή με τις καλύτερες συνθήκες και με τις ευχές όλων για καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και στο εξής.

Εδώ και πολλούς μήνες μαθαίνουμε νέα της μόνο μέσα από τα social media που διαθέτει και την βλέπουμε μόνο σε κοινωνικές εμφανίσεις. Η ίδια ανέβασε μία συγκινητική φωτογραφία όλο νόημα για την αποχώρησή της στο instagram. Μάγδα Τσέγκου

Έχοντας δουλέψει περίπου 20 χρόνια στην δημοσιογραφία σε πάνω από  2.500 εκπομπές, 8.500 ώρες στον αέρα, η επόμενη ημέρα βρίσκει τη Μάγδα Τσέγκου στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα, φήμες την θέλουν υποψήφια για τη θέση που έμεινε κενή δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου, αλλά και για εκείνη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην μεσημεριανή ζώνη.

Η διοίκηση του σταθμού σκέφτεται να την αξιοποιήσει όσο το δυνατό σε καλύτερο πόστο, αφού αποτελεί για εκείνον σίγουρο χαρτί. Την περυσινή καλοκαιρινή σεζόν που αναπλήρωσε το κενό του Γιώργου Αυτιά στις διακοπές του, η Μάγδα Τσέγκου έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και να φτάσει τα μηχανάκια της Nielsen πάνω από το 50%.

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY