Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η Φαίη Σκορδά «αδειάζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μεταξύ άλλων, έδωσε συνέντευξη και στην εκπομπή Ooh la la!.

Η Φαίη Σκορδά «αδειάζει» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μεταξύ άλλων, έδωσε συνέντευξη και στην εκπομπή Ooh la la!.

Αναφερόμενη στην αγωγή που είχε καταθέσει κατά της Σάσας Σταμάτη, είπε: «Η Σάσα δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Σάσα μου, δεν είδα καμία κλήση σου. Θα σου γράψω το τηλέφωνό μου μήπως έχει γίνει κανένα λάθος».

Η απάντηση της Σάσας ήταν άμεση: «Πήρα τηλέφωνο γιατί ήθελα να τα βρω, γιατί δεν είχα και λεφτά. Την έπαιρνα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και της έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε και τα έχω τα μηνύματα. Αλλά θεωρώ ξεφτίλα να κάθεσαι να δείχνεις μηνύματα στην τηλεόραση. Μου είπε ότι θα φύγει διακοπές στο εξωτερικό και μόλις γυρίσει θα με δει. Και δεν βρεθήκαμε ποτέ. Και δεν μπορώ να παρακαλάω. Κωνσταντίνα, ήθελα να το λύσω, σε πήρα τηλέφωνο, θυμάσαι τι μου είπες, είχαμε εντολή από το γραφείο Τύπου ότι κάνεις μόνο εξώφυλλα και δεν δίνεις συνεντεύξεις. Δεν είναι κακό να έχεις κάνει λάθος, αλλά ψεύτρα δεν υπήρξα ποτέ. Έχω θέμα με το ψέμα».

Το θέμα έπαιξε στο Πρωινό και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής στήριξαν την πρώην συνεργάτιδά τους. Η Φαίη Σκορδά ήταν κατηγορηματική: «Τα μηνύματα νομίζω τα είχε στείλει. Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι προσπαθούσε να τελειώσει εξωδικαστικά αυτή η ιστορία. Δεν είναι ότι δεν την ένοιαζε. Ήταν ο ίδιος δικηγόρος και προσπαθούσαν να το λύσουν εξωδικαστικά, χωρίς βέβαια αυτό που λέει, να πάω να παρακαλάω. Ενώ εκείνη την περίοδο όλοι έλεγαν κάτι γι’ αυτά που γνώριζαν, φοβήθηκαν όλοι μετά από αυτό, και σταμάτησαν να σχολιάζουν γενικότερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δηλαδή, ήταν μία κίνηση για τους υπόλοιπους, να σταματήσουν να σχολιάζουν την προσωπική της ζωή. Όχι δε λέει, δε λέει ψέματα η Σάσα. Φαντάζομαι θα τα έχει κρατήσει τα μηνύματα. Γιατί δεν πήγε η Κωνσταντίνα στην εκπομπή να της τα πει»;

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε: «Το θυμάμαι ότι μιλούσαν. Και βρήκες άνθρωπο να το πεις Κωνσταντίνα μου. Στη Σάσα; Η Σάσα δεν λέει ψέματα».

Ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του είπε: «Νομίζω της το είχε κλείσει κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι. Πάντως μηνύματα είχε στείλει 1000%»!

Κατηγορηματικός και ο Κώστας Τσουρός: «Η Σάσα ψέματα δεν λέει. Μπορείς να της καταλογίσεις τα πάντα, αλλά ψέματα δεν λέει».

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY