Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η Επιστροφή: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του ANT1 (vids)

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας κοινωνικής σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1, στις 21:00.

Η Επιστροφή: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά του ANT1 (vids)

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας κοινωνικής σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1, στις 21:00.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 1

Ο Μάνος Κορωναίος είναι ένα μικρό αγόρι, που εξαφανίζεται στην παραλία την ημέρα των γενεθλίων του. Η οικογένειά του τον ψάχνει απεγνωσμένα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Είκοσι χρόνια αργότερα, η Έλενα συνεχίζει να ψάχνει τον χαμένο της γιο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, που έχουν αποδεχτεί την απώλεια.

Ο σύζυγός της, ο Ορέστης Κορωναίος, και τα άλλα δύο παιδιά της, η Δανάη και ο Χάρης νιώθουν πως τόσα χρόνια ζούνε με ένα φάντασμα, η Έλενα όμως αισθάνεται ότι ο Μάνος είναι ζωντανός και ότι μια μέρα θα τον βρει. Μέσω του ιδιωτικού της ντετέκτιβ, του Πέτρου, η Έλενα λαμβάνει μια φωτογραφία από τη μέρα της απαγωγής του παιδιού της και αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες της.

Ωστόσο, ο Ορέστης, η Δανάη και ο Χάρης αρνούνται να δώσουν σημασία σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν θα τους οδηγήσει πουθενά. Η εικοστή επέτειος της εξαφάνισης του Μάνου έχει περάσει και η Δανάη με τον Χάρη πάνε στο beach μπαρ της περιοχής.

Εκεί η Δανάη γνωρίζεται με έναν μυστηριώδη, γοητευτικό νέο και καταλήγει να φιληθεί μαζί του. Την επόμενη μέρα, ο νεαρός που φιλήθηκε με τη Δανάη εμφανίζεται στο σπίτι της οικογένειας Κορωναίου. Είναι ο εξαφανισμένος Μάνος, που επέστρεψε.

Όλη η οικογένεια σοκάρεται.

Η επιστροφή: Γνωρίστε τους ηθοποιούς της σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1

Δείτε τα τρέιλερ της σειράς

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY