Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Άκουσε όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Αυτήν την Τρίτη ολοκληρώνεται η φετινή Super league με τα τρία παιχνίδια να έχουν κυρίως χαρακτήρα γοήτρου, καθώς εκτός από τον τίτλο, και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν κριθεί.

Στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στο «Κλ. Βικελίδης» που την άφησε εκτός UEFA Europa Conference League. Μεταδίδει από το ΟΑΚΑ ο Τάσος Τσατάλης.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα θα διεξαχθεί η «πρόβα» του τελικού Κυπέλλου, με τους δύο φιναλίστ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, να κοντράρονται για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην περιγραφή ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μαζί με τον Διονύση Δεσύλλα.

Παράλληλα στα Γιάννινα κλείνει η επιτυχημένη χρονιά και των δύο αντιπάλων, με τον ΠΑΣ και τον Άρη να αναμετρώνται στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Στη μετάδοση του αγώνα, ο Γιάννης Γιαννάκης.

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και εν συνέχεια ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές.

Άκουσε όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY