Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη για το κόκκινο σακάκι

Κι επειδή η δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα φόρεσε κόκκινα όχι μία αλλά δύο φορές, τα… σενάρια πήραν φωτιά!

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη για το κόκκινο σακάκι

Συνέντευξη στη Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη!

Μέσα σ’ όλα, η ίδια απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να φοράει κόκκινο χρώμα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όταν γνωρίζει τον δολοφόνο της υπόθεσης που ερευνά στο εκάστοτε επεισόδιο.

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές…

Αγγελική Νικολούλη: Σύντομα θα έχουμε φως στην υπόθεση της Πάτρας

Για τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» Αγγελική Νικολούλη.




Η αποκαλυπτική συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την μάνα των παιδιών

Λίγο πριν από τη λύση του μυστηρίου, το «Φως στο Τούνελ» έφερε για μία ακόμα φορά στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια, που κρατά ανάστατη δυο μήνες τώρα, την ελληνική κοινωνία.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY