Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

GNTM 3 τελικός: Οι καινοτόμες δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον νικητή

Βήμα-βήμα οι διαδικασίες που θα δούμε στον ημιτελικό και τον τελικό.

GNTM 3 τελικός: Οι καινοτόμες δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον νικητή

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Αύριο, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου οι τέσσερις κριτές και φυσικά οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν ποιο μοντέλο θα είναι αυτό που θα κερδίσει το GNTM 3.

Απόψε το βράδυ είναι ο ημιτελικός του διαγωνισμού ομορφιάς, όπου οι 5 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό της Τρίτης. Η Παρασκευή, ο Έντουαρντ, ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής θα πάρουν μέρος σε μια δοκιμασία αλά James Bond με ελικόπτερα και μηχανές.

Δυστυχώς, ένα από αυτά τα μοντέλα δε θα τα καταφέρει και θα ετοιμάσει βαλίτσες ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του. Πρόκειται για μεγάλη καινοτομία του φετινού GNTM, αφού στον τελικό θα έχουμε 4 και όχι τρεις διαγωνιζόμενους όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Οι καινοτομίες συνεχίζονται αφού σύμφωνα με όσα είπε ο Ισίδωρος Φύκαρης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» οι 4 φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν 2 πρώην συμπαίκτες τους για να τους εμψυχώσουν στο live του τελικού.

Ακόμα μία έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές και όχι μόνο, καθώς στο πλατό του παιχνιδιού θα βρεθούν 15 από τους 40 παίκτες που είχαν πάρει μέρος στις οντισιόν για να βοηθήσουν ή ενδεχομένως και να δυσκολέψουν την τελική τετράδα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY