Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της -«Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη, είναι μια σχέση που θα χτιστεί»

«Δεν σου δίνουν το μωρό στο μαιευτήριο και λες "wow, τώρα είμαι ευτυχισμένη"», ανέφερε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εξομολόγηση για τη γέννηση του γιου της -«Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη, είναι μια σχέση που θα χτιστεί»

Η ζωή της Γιούλικας Σκαφιδά άλλαξε ριζικά τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Σήμερα (6/1), η αγαπημένη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «I Love Σουκού» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις πρώτες στιγμές με τον γιο της, αλλά και τον χρόνο που απαιτείται προκειμένου να χτιστεί η σχέση ανάμεσά τους.

Όσα εξομολογήθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1
«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι και άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά – σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες “wow, τώρα είμαι ευτυχισμένη”», είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι ok να μην έχει χτιστεί ακόμα», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός στον αέρα της πρωινής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY