Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε κατά της Μαρίας Ιωαννίδου -«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κολλητική ασθένεια»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε για τις αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε πρόσφατα.

Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε κατά της Μαρίας Ιωαννίδου -«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κολλητική ασθένεια»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε για τις αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε πρόσφατα την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν έχω πρόβλημα με τα ζευγάρια, το θέμα όμως των παιδιών είναι πολύ λεπτό. Εδώ γυναίκες είμαστε και δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, πόσο μάλλον αυτοί. Αυτό είπα και αυτό πιστεύω. Τελείωσε, μεγάλη γυναίκα είμαι και είναι η άποψή μου», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Με την υιοθεσία συμφωνώ και μάλιστα αν υιοθετούσαν ένα φτωχό παιδί για να το γλιτώσουν από τη μιζέρια του, μπράβο, έτσι ναι, αλλά να υιοθετούν παιδί για να κάνουν την οικογένεια, διαφωνώ. Γούστο μου και καλό είναι να φρενάρουμε κάποια πράγματα», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε κατά της Μαρίας Ιωαννίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή έχω λίγο θυμώσει, έχω κουραστεί να ακούω αυτό είναι η άποψή μου. Η κ. Ιωαννίδου αν έλεγε μια ολοκληρωμένη άποψη θα ήταν σεβαστή.Όμως, το να λες ότι τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα είναι εντελώς λάθος. Δεν είναι κολλητική ασθένεια, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY