Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν»

«Δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι' αυτό», ομολογεί ο Γιάννης Μπέζος εξηγώντας, ασφαλώς, τους λόγους.

Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν»

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» του Action 24, με αφορμή την επανάληψη της θεατρικής του παράστασης.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τα media και τους δημοσιογράφους που… δεν τους απαντάει καν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε πως «οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, το θέμα είναι να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο. Πολλές φορές το καταφέρνω. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται με το να υποβάλλω τις ερωτήσεις, αλλά με το κλίμα που διαμορφώνεται».

«Δηλαδή υπάρχουν δημοσιογράφοι στους οποίους, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν και δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι’ αυτό».

«Στο θέατρο υποδύομαι έναν ήρωα που είναι τελείως απομονωμένος τύπος. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Αυτό είναι η πρώτη επαφή, ούτε καν η περίληψη της ιστορίας. Ο καρπός του έργου είναι τελείως διαφορετικός (σ.σ. Αινιγματικές παραλλαγές)» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος στη νέα συνέντευξη που έδωσε στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή του Action 24.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY