Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Στη γυμνή σκηνή έβαλα οδοντόκρεμα στο σημείο και κάηκα»

Όσα αποκάλυψε για τα γυρίσματα της σειράς Ταμάμ.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Στη γυμνή σκηνή έβαλα οδοντόκρεμα στο σημείο και κάηκα»

Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Λίλα Μπακλέση υπήρξαν πριν από μερικά χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι, αφού στη σειρά «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 υποδύονταν τους ερωτευμένους.

Εννέα χρόνια μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα της σειράς, οι δύο ηθοποιοί παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Βασίλη Βλάχο, όπου αναφέρθηκαν -μεταξύ άλλων- στις πιο αγαπημένες τους σκηνές που είχαν γύρισει.

Αρχικά, η Λίλα Μπακλέση ή αλλιώς η τηλεοπτική τότε «Έλλη» αποκάλυψε πως είχε κάνει τρία casting και την πήραν για το τελικό δύο μήνες μετά. Από την άλλη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ή αλλιώς ο «Τζεμ» στην εν λόγω σειρά, τόνισε πως ήταν σίγουρος ότι θα επιλέξουν εκείνη καθώς είχαν χημεία.

«Την πρώτη μας σκηνή την γυρίσαμε δώδεκα φορές. Οι αγαπημένες μου σκηνές είναι από τη γνωριμία των οικογενειών στο εστιατόριο», είπε η Λίλα Μπακλέση, με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να προσθέτει πως «σε ένα από τα πρώτα μας φιλιά, ήμουν άρρωστος, για νοσοκομείο».

«Η αγαπημένη μου σκηνή με τον Γιάννη, ήταν ο εφιάλτης ότι είχαμε πολλά παιδιά. Ο διευθυντής φωτογραφίας έπαιξε τον ρόλο του μαιευτήρα στο σήριαλ. Η κόρη μας στο σήριαλ ήταν αγοράκι, τον λένε Βαγγέλη. Είχαν έρθει πολλά παιδιά για τον ρόλο της κόρης μας και επέλεξαν την Αλεξάνδρα Κολλαΐτη γιατί είχαμε το ίδιο μαλλί», συνέχισε η Λίλα Μπακλέση.

Τέλος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκάλυψε πως όταν έπρεπε να γυρίσουν τη γυμνή σκηνή, δεν είχε έρθει το σπασουάρ και έβαλε οδοντόκρεμα στο σημείο με αποτέλεσμα να καεί.

«Στη γυμνή σκηνή έβαλα οδοντόκρεμα στο σημείο και κάηκα. Θα ήθελα να κάνουμε μια ταινία reunion του “Ταμάμ”», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY