Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Φωτεινή Δάρρα: «Στην πρώτη μας συνάντηση με την Τζένη Βάνου στο μίνι μάρκετ της αισθάνθηκα λύπη»

Όσα είπε για τη γνωριμία της με την Τζένη Βάνου, τη δική της καριέρα και τον θάνατο της μητέρας της.

Φωτεινή Δάρρα: «Στην πρώτη μας συνάντηση με την Τζένη Βάνου στο μίνι μάρκετ της αισθάνθηκα λύπη»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την γνωριμία της με τη Τζένη Βάνου, την πορεία της καριέρας της, την οικογένειά της και το Zari.

Αναφερόμενη στην γνωριμία της με την Τζένη Βάνου, είπε:

«Η πρώτη μου επαφή με την Τζένη Βάνου ήταν όταν ήμουν 14 ετών. Πήγαινα στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε στη Νέα Σμύρνη. Όταν σκέφτομαι την πρώτη μας συνάντηση αισθάνομαι χαρά γιατί συνάντησα έναν μύθο αλλά και λύπη που αναγκάστηκε να βγάζει τα προς το ζην έχοντας μίνι μάρκετ. Τώρα που είμαι μητέρα καταλαβαίνω όταν έχεις να προσφέρεις στα παιδιά σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα».

«Όταν είσαι νέος τα έχεις όλα και νομίζεις ότι δεν τα έχεις όλα και όταν μεγαλώνεις έχεις λιγότερα αλλά αισθάνεσαι ότι έχεις πιο πολλά. Είναι τρομερό γιατί έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.

Για την καριέρα της και την οικογένεια της, ανέφερε:

«Καλλιτεχνικά, οι μεγάλες στιγμές μου ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η έναρξη της Eurovision, η επαφή με τη Μοσχολιού, με τη Βάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Μαρκόπουλο».

«Οι μεγάλες σχέσεις μου με καθόρισαν, καθώς και όταν έφυγε η μαμά μου πριν 1,5 χρόνο ένιωσα ότι ωριμάζω. Όταν γέννησα την κόρη μου σκέφτηκα ότι τώρα είμαι η μαμά κάποιου και όχι το παιδί. Όταν έχασα τη μητέρα μου έχασα ένα αποκούμπι, δεν υπάρχει πια αυτό. Ο πατέρας μου είναι 93 ετών και έρχεται στο σπίτι και μένουμε μαζί», συμπληρώνει.

«Πιστεύω στο ”για πάντα” για πολύ λίγα πράγματα στη ζωή, αν θεωρήσεις δεδομένο το ”για πάντα” και θεωρήσεις και τον σύντροφό σου δεδομένο δεν είναι καλό. Κάθε μέρα κερδίζουμε την σχέση μας ξανά και ξανά. Δεν είμαι των αλλαγών σε αυτόν τον τομέα αλλά σε άλλα πράγματα».

«Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι του γούστου μου δεν είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά υποστηρίζω την ελληνική επιλογή», σχολίασε αναφερόμενη στην φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY