Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Φαίη Σκορδά: Το ένα και μόνο σχόλιο μετά το απαράδεκτο ξέσπασμα της Καινούργιου

Το μήνυμα της Φαίης Σκορδά στους παλιούς της συνεργάτες μετά τα πυρά της Κατερίνας Καινούργιου.

Φαίη Σκορδά: Το ένα και μόνο σχόλιο μετά το απαράδεκτο ξέσπασμα της Καινούργιου

Τη Χριστίνα Μπίτα, που αποχώρησε από το My Style Rocks, φιλοξένησε σήμερα στο «Fay’s Time» η Φαίη Σκορδά.

Η Χριστίνα μίλησε για τον μεγάλο καβγά που έγινε στην εκπομπή μόδας με την Γεωργία, ενώ η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ορισμένα λόγια που ειπώθηκαν μεταξύ των δύο γυναικών.

«Πάντως, όπως και να έχει, όλα καλά και μπορεί αύριο, μεθαύριο να είστε και φίλες και δεν τρέχει και κάτι. Δεν είναι ωραίο να γίνονται αναφορές από γυναίκα προς γυναίκα, ιδίως όταν υπάρχουν και παιδιά. Επειδή κάπως σας ξέρω, γιατί είχα έρθει και καλεσμένη, δεν είναι ωραίο να γίνονται αναφορές», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Χριστίνα Μπίτα απάντησε από την πλευρά της: «Εγώ εκείνη τη μέρα είχα αναφέρει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα, πίσω στα κορίτσια, το οποίο η συγκεκριμένη κοπέλα το γνώριζε το θέμα υγείας και με φωτογραφίες και με ορούς και με όλα. Και όταν μου το ανέφερε εκεί κι εγώ έφυγα και είχαν πει και τόσα πολλά, βγήκα και είπα τη θέση μου… Σε τρώει το δίκιο εκείνη τη στιγμή».




Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, ενώ βρισκόταν στον αέρα, κοιτούσε το κινητό της και ενημέρωσε την τηλεοπτική της παρέα και τους τηλεθεατές πως δέχεται αρκετά μηνύματα από πρώην συνεργάτες της.

«Μου έρχονται πάρα πολλά μηνύματα… Μου έχουν στείλει μήνυμα σχεδόν όλοι οι πρώην συνεργάτες μου που έχουν περάσει από τις εκπομπές μου. Και θέλω να στείλω σε όλους ένα μεγάλο φιλί. Σας αγαπώ!», είπε η Φαίη Σκορδά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY