Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Φαίη Σκορδά: Οι αλλαγές στο «Πρωινό μας», η προσωπική ζωή και οι στιγμές που «λυγίζει»

Η Φαίη παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλα.

Φαίη Σκορδά: Οι αλλαγές στο «Πρωινό μας», η προσωπική ζωή και οι στιγμές που «λυγίζει»

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τον Χάρη Λεμπιδάκη στο πλατό του «Πρωινού μας» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τη φετινή σεζόν που οδεύει προς το τέλος της, τις πιθανές αλλαγές που έχει κατά νου για την επόμενη χρονιά, τα παιδιά αλλά και την προσωπική ζωή της κι όπως πάντα απάντησε με ειλικρίνεια και χαμόγελο.

«Πιο δύσκολο ήταν το διάστημα του προηγούμενου καλοκαιριού, δηλαδή όταν τελείωνε η προηγούμενη σεζόν κι όλο το καλοκαίρι γιατί είχα αυτή την αγωνία, γιατί έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στη χρονιά κατάλαβα ότι έκανα το σωστό, ότι πήρα τη σωστή απόφαση», ήταν τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά για το νέο επαγγελματικό βήμα στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στις αλλαγές που θα δούμε την επόμενη σεζόν, τη φημολογούμενη αλλαγή ώρας αλλά και το «φλερτ» με τη βραδινή ζώνη, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Είναι πολλά που σκέφτομαι για την επόμενη σεζόν. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω τις κουβέντες. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να αλλάξω ώρα με τους “Αταίριαστους”. Εγώ όλα τα χρόνια αισθάνομαι ότι είμαι εργαζόμενη και πάντα ακούω τι μου προτείνει το κανάλι και το συζητάμε. Όταν κάτι δεν μου άρεσε, έφευγα.

Σαφώς και πρέπει να γίνουν αλλαγές και ίσως με πιο καθαρό μυαλό. Η δική μου ψυχή στο κομμάτι της παρουσίασης είναι 99,9% πιο κοντά στην ψυχαγωγία αλλά δεν σε αφήνει και η επικαιρότητα. Κάνουμε τόσο όσο ενημέρωση, δεν τραβάμε κανένα θέμα από τα μαλλιά. Σκέφτομαι έντονα να περάσω κάποια στιγμή στη βραδινή ζώνη και μετά το Voice».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το τι εστί επιτυχία για την ίδια αλλά και για την προσωπική ζωή της. «Σαφώς είναι και τα νούμερα τηλεθέασης επιτυχία. Είναι ακόμα η διάρκεια, η αλήθεια, οι αληθινές σχέσεις, ο κοινός στόχος με τους συνεργάτες… Για μένα προτεραιότητα ήταν και είναι πάντα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης όσον αφορά στα παιδιά.

Στην πιο προσωπική μου ζωή νομίζω πάει στη βαθμίδα αρκετά πιο κάτω. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι πάνω – πάνω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την προσωπική ζωή μου η αλήθεια είναι, το έχω παραμελήσει. Ποτέ δεν είναι αργά. Είναι και θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων».

Στο ερώτημα τι μπορεί να τη λυγίσει, η ίδια εξομολογήθηκε: «Πολλά μπορούν να με λυγίσουν. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Καθόλου! Είμαι πολύ ψύχραιμη, δεν με παίρνει εύκολα από κάτω αλλά τα συναισθήματά μου θα τα δείξω».

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα πάει να ψηφίσει την Κυριακή 21 Μαΐου και παρότρυνε τους τηλεθεατές να κάνουν το ίδιο.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY