Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Φάρμα: Ο τραυματισμός και η λάθος επιλογή – Δείτε το trailer

Μη χάσετε την Τετάρτη 8/11 στις 21:00 το 27ο επεισόδιο στο Star

Φάρμα: Ο τραυματισμός και η λάθος επιλογή – Δείτε το trailer

H γαλάζια ομάδα κατάφερε να πάρει τις περισσότερες νίκες στη Δοκιμασία Επάθλου, με αποτέλεσμα να κερδίσει τσουρέκια και μουστοκούλουρα, κονσέρβες, γλυκά του κουταλιού, αλλά κυρίως το πολυπόθητο Έπαθλο Επικοινωνίας! Για τους παίκτες της πράσινης ομάδας δεν ήταν εύκολο να διαχειριστούν την ήττα και το γεγονός ότι έχασαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το πρωί ξημερώνει με τον Νίκο Παρλάντζα και τον Γιώργο Γιαννακίδη να συζητούν τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε η πράσινη ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσάμης και η Έλενα Καραμβάση δεν ήταν διατεθειμένοι να μοιραστούν τα έπαθλα, που κέρδισαν. Οι τελευταίοι, είναι κλεισμένοι στο δωμάτιο τους και η απόσταση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι προφανής.

Λίγο πριν ξεκινήσει η 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας, ο Βάιος Κόκκινος τραυματίζει το πόδι του και όλοι αναρωτιούνται αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στη Μονομαχία του Αχυρώνα.

Στον στίβο της μάχης, οι παίκτες της γαλάζιας ομάδας μοιράζονται με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τα έντονα συναισθήματά τους, μετά την επικοινωνία που είχαν με τους αγαπημένους τους. Η πράσινη ομάδα δεν μπορεί να κρύψει το πόσο τους κόστισε η απώλεια του συγκεκριμένου επάθλου.

Η σημερινή δοκιμασία έχει τίτλο «Τα Φρουτάκια»! Οι παίκτες πρέπει να διασχίσουν κούνιες, που αν και θυμίζουν αρκετά το «Δύσβατο Μονοπάτι», αποδεικνύονται πολύ πιο απαιτητικές. Στόχος τους είναι να συλλέξουν φρούτα από τα καλάθια, που βρίσκονται ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρουν στο καλάθι της ομάδας τους. Η ομάδα που θα καταφέρει να μαζέψει πιο γρήγορα τα φρουτάκια θα είναι αυτή που θα πάρει την ασυλία αλλά και ένα μικρό έπαθλο.

Στο συμβούλιο, που ακολουθεί, ο Βάιος καλείται να επιλέξει τον 2ο μονομάχο. Αυτή η απόφαση αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη. Θα χρειαστεί να ορίσει κάποιον από την ομάδα του ή από την ομάδα της σκηνής; Ποιος θα αυτοπροταθεί για τη θέση του 2ου μονομάχου; Θα κρατήσει ο Βάιος τον λόγο που έδωσε ή θα αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή;

Δείτε εδώ το trailer του 27ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ

Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager – Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός: Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY