Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Το όνειρό μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν το θέλει ο Θεός»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε μια εξομολογητική συνέντευξη -Τα επόμενα σχέδια δίπλα στον σύντροφό της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Το όνειρό μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν το θέλει ο Θεός»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις παιδικές της αναμνήσεις από τις ημέρες τον Χριστουγέννων, αλλά και στη ζωή της σήμερα.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του «Survivor» εξομολογήθηκε πως το όνειρό της αυτή την περίοδο είναι να γίνει μητέρα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως θα ήθελε να παντρευτεί με τον αγαπημένο της στην εκκλησία, με τους πολύ αγαπημένους τους ανθρώπους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχουμε κανονίσει με τον σύντροφο μου να κάνουμε κάτι εορταστικό σχετικά με τον αθλητισμό. Θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφο μου. Φέτος, στολίσαμε το δέντρο με τον “άντρα μου” και τους γονείς μας», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και είχα το θέμα με την υγεία μου».

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε: «Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού. Ο γάμος μας θα ήθελα να είναι θρησκευτικός και να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Δεν βιαζόμαστε για τον γάμο μας με τον σύντροφό μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY