Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Εύη Δαέλη: «Οι μεγάλοι ηθοποιοί παίρνουν το μπάτζετ όλων μας, μόνο ο Μπέζος δεν το κάνει»

Η αποκάλυψη που έκανε.

Εύη Δαέλη: «Οι μεγάλοι ηθοποιοί παίρνουν το μπάτζετ όλων μας, μόνο ο Μπέζος δεν το κάνει»

Η Εύη Δαέλη, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή όταν υποδυόταν τη «Φοίβη» στην επιτυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι του Κώστα Μαλιάτση στο Youtube και, μεταξύ άλλων, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο.

Με αφορμή το ερώτημα για το πώς είναι να είσαι νέος ηθοποιός στην Ελλάδα και να προσπαθείς να βιοποριστείς μέσα από τη δουλειά σου, η Εύη Δαέλη υποστήριξε πως συνήθως στις δουλειές οι μεγάλοι ηθοποιοί παίρνουν το μπάτζετ που έχει δοθεί και για τους μικρότερους.

«Οι μεγάλοι ηθοποιοί, όταν είναι από πάνω σου, τις περισσότερες φορές λένε ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν, αλλά δεν το κάνουν οι περισσότεροι έχω να σου πω. Γιατί δεν τους ψήνει. Οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί παίρνουν συνήθως το μπάτζετ όλων μας», είπε αρχικά η Εύη Δαέλη και συνέχισε τονίζοντας:

«Ο μόνος που δεν το κάνει αυτό είναι ο Γιάννης Μπέζος. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ικανός να πάρει ένα χιλιάρικο τον μήνα για να μπορούν όλοι οι ηθοποιοί – και οι μικροί – να πληρωθούν καλά. Είναι ο μόνος που έχω συνεργαστεί και το κάνει. Ο μόνος!».

Τότε, ο Κώστας Μαλιάτσης σχολίασε: «Πολύ σημαντικό είναι αυτό. Γιατί οι περισσότεροι έχουμε τον Γιάννη Μπέζο στο κεφάλι μας σαν πιο σκληρό, άγριο άνθρωπο», με την Εύη Δαέλη να απαντά:

«Όχι! Είναι ευγενέστατος, είναι γλύκας, είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης που έχω συνεργαστεί ποτέ».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY