Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Βλέπετε είμαστε large και…» – Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τον γάμο τους

Ο γάμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου υπό άκρα μυστικότητα, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και ο έρωτας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Βλέπετε είμαστε large και…» – Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τον γάμο τους

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν χθες Κυριακή 9/10 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα νότια προάστια και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του.

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου σε Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλο για τον γάμο τους




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY