Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Eurovision 2021: Φωτιά η Τσαγκρινού – Εντυπωσιακή η Στεφανία

Δείτε τις εμφανίσεις της Κύπρου και της Ελλάδας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Eurovision 2021: Φωτιά η Τσαγκρινού – Εντυπωσιακή η Στεφανία

Τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 άνοιξε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού να κάνει κόλαση όλη τη σκηνή με το El Diablo και να αποδεικνύει πως δίκαια βρίσκεται σήμερα στην Ahoy Arena.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν γι’ ακόμα μία φορά εξαιρετική και μάγεψε τους πάντες με την εμφάνισή της.

Τη σκηνοθεσία της εμφάνισης έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσια δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται τέσσερις χορεύτριες φορώντας κόκκινες φόρμες.

Σίγουρα πρόκειται για μια εμφάνιση που θα πρέπει, αν όχι να βγει πρώτη, τουλάχιστον να βρίσκεται μέσα στην πεντάδα.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, από την πλευρά της, που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το Last Dance εμφανίστηκε στη 10η θέση, κατάφερε να καταχειροκροτηθεί από τους παρευρισκόμενους στο στάδιο. Φορώντας μια μωβ ολόσωμη φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου την οποία συνδύασε με ψηλές μωβ μπότες αλλά και με μωβ γάντια, η 18χρονη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι χορευτές που της συνόδευαν ήταν ντυμένοι στα λευκά. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Φωκάς Ευαγγελινός τη χορογραφία.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών, ενώ η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών. Μαζί με την Στεφανία Λυμπερακάκη στην σκηνή εμφανίζονται οι έμπειροι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY