Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Eurovision 2019: Η απίστευτη ερώτηση που έκαναν στην Κατερίνα Ντούσκα! (vids)

Η έναρξη της Eurovision που φέτος θα διεξαχθεί στο Ισραήλ δόθηκε την Κυριακή το βράδυ στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους φετινούς οικοδεσπότες στο Τελ Αβίβ. Στο πορτοκαλί χαλί της βραδιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των 41 χωρών που θα βρεθούν φέτος στη σκηνή της Eurovision, αλλά και λαμπεροί καλεσμένοι από περασμένες διοργανώσεις - όπως για παράδειγμα η Ελένη Φουρέιρα που έκλεψε τις εντυπώσεις - σε ένα πάρτι πριν ξεκινήσει για τα καλά το διαγωνιστικό κομμάτι. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες είδαμε φυσικά και την Τάμτα, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο με το «Replay», με ένα εντυπωσιακό μπλε μίνι φόρεμα σε ένα λουκ που επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Φυσικά από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει και η Κατερίνα Ντούσκα που θα βρεθεί στη σκηνή του Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Ελλάδας. Δείτε τις εμφανίσεις των «δικών» μας ανθρώπων που ξεχώρισαν στην Τελετή Έναρξης της φετινής Eurovision Η άφιξη της Τάμτα στην εκδήλωση και εκείνη της Κατερίνας Ντούσκα στο «πορτοκαλί χαλί» της Eurovision Το «παρών» σε αυτό το πάρτι έδωσε και η Ελπίδα Και τέλος η Ελένη Φουρέιρα που έλαμψε ένα χρόνο μετά τη δική της συμμετοχή στο διαγωνισμό Η πιο περίεργη ερώτηση για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, η Κατερίνα Ντούσκα μίλησε για την πιο περίεργη, ασυνήθιστη ερώτηση που της έχουν κάνει όσες μέρες βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. «Με έχουν ρωτήσει αν το prop (η κατασκευή που τη συνοδεύει επί σκηνής) μοιάζει με προφυλακτικό» απάντησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision. «Δεν με απασχολούν τα στοιχήματα της Eurovision» Μιλώντας για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης, η Κατερίνα Ντούσκα εξηγεί πως σαφέστατα έχει αρχαιοελληνικές επιρροές. «Λίγο από Αφροδίτη, σίγουρα. Αλλά νομίζω πως θα μπορούσα πολύ άνετα να ανέβω και στη σκηνή με αυτό» σημείωσε. Η Κατερίνα Ντούσκα δείχνει να αντέχει στις πιέσεις των τελευταίων ημερών στα στοιχήματα για τη Eurovision. Μάλιστα, οι αποδόσεις τη δίνουν φαβορί για τη νίκη, να έρθει δηλαδή πρώτη σε πόντους, στον ημιτελικό της Τρίτης, ακριβώς πάνω από την Τάμτα και την Κύπρο. «Για να είμαι ειλικρινής δεν δίνω βάση στα στοιχήματα. Νομίζω είναι περίεργος ο τρόπος που διαμορφώνουν τη δυναμική των καλλιτεχνών τόσο εύκολα. Πιστεύω πως είναι μόνο για πλάκα» αναφέρει η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη της Eurovision. «Δεν έχει σημασία αν είμαι πρώτη ή τελευταία, θα δώσω έτσι κι αλλιώς όλο μου το είναι» σημειώνει.

Eurovision 2019: Η απίστευτη ερώτηση που έκαναν στην Κατερίνα Ντούσκα! (vids)

Η έναρξη της Eurovision που φέτος θα διεξαχθεί στο Ισραήλ δόθηκε την Κυριακή το βράδυ στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους φετινούς οικοδεσπότες στο Τελ Αβίβ.

Στο πορτοκαλί χαλί της βραδιάς εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των 41 χωρών που θα βρεθούν φέτος στη σκηνή της Eurovision, αλλά και λαμπεροί καλεσμένοι από περασμένες διοργανώσεις – όπως για παράδειγμα η Ελένη Φουρέιρα που έκλεψε τις εντυπώσεις – σε ένα πάρτι πριν ξεκινήσει για τα καλά το διαγωνιστικό κομμάτι.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες είδαμε φυσικά και την Τάμτα, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο με το «Replay», με ένα εντυπωσιακό μπλε μίνι φόρεμα σε ένα λουκ που επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Φυσικά από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει και η Κατερίνα Ντούσκα που θα βρεθεί στη σκηνή του Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Ελλάδας.

Δείτε τις εμφανίσεις των «δικών» μας ανθρώπων που ξεχώρισαν στην Τελετή Έναρξης της φετινής Eurovision

Η άφιξη της Τάμτα στην εκδήλωση

και εκείνη της Κατερίνας Ντούσκα στο «πορτοκαλί χαλί» της Eurovision

Το «παρών» σε αυτό το πάρτι έδωσε και η Ελπίδα

Και τέλος η Ελένη Φουρέιρα που έλαμψε ένα χρόνο μετά τη δική της συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η πιο περίεργη ερώτηση για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, η Κατερίνα Ντούσκα μίλησε για την πιο περίεργη, ασυνήθιστη ερώτηση που της έχουν κάνει όσες μέρες βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. «Με έχουν ρωτήσει αν το prop (η κατασκευή που τη συνοδεύει επί σκηνής) μοιάζει με προφυλακτικό» απάντησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision.

«Δεν με απασχολούν τα στοιχήματα της Eurovision»

Μιλώντας για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης, η Κατερίνα Ντούσκα εξηγεί πως σαφέστατα έχει αρχαιοελληνικές επιρροές. «Λίγο από Αφροδίτη, σίγουρα. Αλλά νομίζω πως θα μπορούσα πολύ άνετα να ανέβω και στη σκηνή με αυτό» σημείωσε.

Η Κατερίνα Ντούσκα δείχνει να αντέχει στις πιέσεις των τελευταίων ημερών στα στοιχήματα για τη Eurovision. Μάλιστα, οι αποδόσεις τη δίνουν φαβορί για τη νίκη, να έρθει δηλαδή πρώτη σε πόντους, στον ημιτελικό της Τρίτης, ακριβώς πάνω από την Τάμτα και την Κύπρο.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν δίνω βάση στα στοιχήματα. Νομίζω είναι περίεργος ο τρόπος που διαμορφώνουν τη δυναμική των καλλιτεχνών τόσο εύκολα. Πιστεύω πως είναι μόνο για πλάκα» αναφέρει η Ελληνίδα διαγωνιζόμενη της Eurovision. «Δεν έχει σημασία αν είμαι πρώτη ή τελευταία, θα δώσω έτσι κι αλλιώς όλο μου το είναι» σημειώνει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY