Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στους Δέκα Μικρούς Μήτσους;

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 21:00.

Επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στους Δέκα Μικρούς Μήτσους;

Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 21:00.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, δημιουργός πρωτότυπων πρότζεκτ, με τεράστια πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και μας φέρνει, τη σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με συνολικά 48 επεισόδια και αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο Λάκης Λαζόπουλος πρωταγωνιστούσε πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι.

Η ερώτηση που έχουν πολλοί από τους φαν της σειράς, είναι αν θα επιστρέψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στο μικρόφωνο του Πρωινό: «Επειδή μιλάμε συνέχεια και είπαμε πώς θα μπορούσε να μπει, θεωρώ ότι επειδή ο Χριστόφορος όταν μπήκε ήταν πιο πολύ ο εαυτός του παρά ένας ρόλος, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να μπει ένας που έχει παίξει την ηλικία του σήμερα, πρέπει να είναι κάτι άλλο. Το έχω αφήσει στον αέρα και έτσι το έχουμε συνεννοηθεί και οι δυο μας δηλαδή. Ας το αφήσουμε στον αέρα να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αν είναι να έρθει θα έρθει, αν δεν συντρέχει λόγος δεν θα έρθει».

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY