Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Επιεικείς Έφηβοι: Αφιέρωμα στο Κωνσταντίνου και Ελένης | Guest Στέργιος Νένες

Τον γρίφο της διάρκειας του "Κωνσταντίνου και Ελένης" επιχειρεί να λύσει μαζί μας ο ηθοποιός Στέργιος Νένες, o τηλεοπτικός Νικόλας της κλασικής κωμωδίας.

Επιεικείς Έφηβοι: Αφιέρωμα στο Κωνσταντίνου και Ελένης | Guest Στέργιος Νένες

Οι Επιεικείς Έφηβοι επιστρέφουν στον κόσμο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά και συζητούν για την πιο πολυπαιγμένη σε επανάληψη ελληνική σειρά όλων των εποχών.

Αναζητάμε τα συστατικά που καθιστούν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” τη μεσημεριανή συνήθεια χιλιάδων τηλεθεατών εδώ και περισσότερα από 20 χρονιά.

Παρέα με έναν φανατικό ακροατή του podcast, τον Γιώργο, αναπολούμε τις αγαπημένες μας σκηνές και ατάκες από την σπαρταριστή κωμωδία και απαριθμούμε τα πιο εμβληματικά γκεστ που πέρασαν το κατώφλι του νεοκλασικού στο Μαρούσι.

Τον γρίφο της διάρκειας του “Κωνσταντίνου και Ελένης” επιχειρεί να λύσει μαζί μας ο ηθοποιός Στέργιος Νένες, o τηλεοπτικός Νικόλας της κλασικής κωμωδίας.

Ακούστε το επεισόδιο στο Spotify και σε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν Podcast.

Το νοσταλγικό podcast “Επιεικείς Έφηβοι”

Λατρεύουν να διαφωνούν από μικροφώνου για κάθε ζήτημα από το παρελθόν που συναντούν στο διάβα τους. Οι Επιεικείς Έφηβοι ανήκουν στη γενιά που μεγάλωσε στα 80s και τα 90s, αλλά έκανε τις πρώτες της τσάρκες εκεί έξω ως ατίθαση νεολαία στα 00s.

Ο Αντώνης και ο Λευτέρης συνεχίζουν να εξερευνούν τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα που έγραψαν ιστορία από αυτές τις δεκαετίες, αναπολούν μουσικές και μόδες από την εποχή που ήταν μόλις 20αρηδες και βρίσκουν όλα όσα κάποτε αποτελούσαν καθημερινότητα μας λίγο πριν και μετά το Μιλένιουμ. Συνήθειες, αγάπες, πρόσωπα και καταστάσεις που σήμερα δεν συνιστούν παρά μόνο μια γλυκιά ανάμνηση.

Ο νοσταλγικός κόσμος των Επιεικών Εφήβων ανοίγεται σε χιλιάδες διαστάσεις και ρίχνει φως σε όλες τις δεκαετίες του παρελθόντος, διατηρώντας μια ξεχωριστή θέση στην ανεπανάληπτη δεκαετία του ’90.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY