Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ», με τον Νάσο Γουμενίδη – Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ», με τον Νάσο Γουμενίδη – Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN, με αποκαλύψεις και πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Μία μεγάλη έρευνα της εκπομπής για τις γυναίκες που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους συντρόφους τους. Τι διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο και πώς αντιδρούν οι οικογένειες των θυμάτων. Ακόμα το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» θυμάται όλα τα δυστυχήματα που έχουν γίνει στην κοιλάδα των Τεμπών και έχουν χαρακτεί για πάντα στη μνήμη μας. Φυσικά, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με νέα στοιχεία και ντοκουμέντα.

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 09:50, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, o οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις νέες εξελίξεις στο θέμα της υγείας του, ενώ μιλάνε και άνθρωποι που τον γνωρίζουν και τον αγαπάνε.

Η δολοφονία της άτυχης 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους συγκλόνισε τη χώρα, καθώς άλλη μία γυναίκα έχασε τη ζωή της από έναν άντρα. Δυστυχώς κι άλλες γυναίκες πέφτουν καθημερινά θύματα κακοποίησης από συντρόφους τους και η εκπομπή δεν σταματάει να αναδεικνύει αυτά τα θέματα και να στέκεται στο πλευρό των γυναικών.

Η «ματωμένη» κοιλάδα των Τεμπών έχει αφαιρέσει τη ζωή από δεκάδες συνανθρώπους μας. Η εκπομπή θυμάται τα δυστυχήματα που έγιναν εκεί και συγκλόνισαν την Ελλάδα. Τι περιγράφουν οι άνθρωποι που έζησαν αυτές τις τραγωδίες που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας για πάντα και πώς είναι η ζωή μετά.

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 09:50, η εκπομπή ασχολείται με το λαμπερό J2US, το οποίο συνεχίζει να μας διασκεδάζει και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές τα βράδια του Σαββάτου. Όλα όσα έγιναν μπροστά από τις κάμερες αλλά και στα παρασκήνια.

Ακόμα, μία συγκλονιστική εξέλιξη σε υπόθεση κακοποίησης γυναίκας που κατέληξε στο θάνατό της, θα μας αναστατώσει. Πώς ο κακοποιητής – δολοφόνος είναι κοντά στην αποφυλάκιση και πώς αντιδρά η πλευρά της οικογένειας του θύματος.

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών με τους 57 νεκρούς δεν σταματάνε μέχρι να δικαιωθούν τα θύματα. Νέα στοιχεία θα προκαλέσουν συζητήσεις αλλά και αγανάκτηση για τον τρόπο που οδήγησε στο θάνατο τους συμπολίτες μας.

Δείτε το τρέιλερ

«ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.
#epitopou
Αρχισυνταξία – Υπεύθυνος θεμάτων : Δημήτρης Πώποτας
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Ελίνα Κοτανίδου
Σκηνοθέτης: Άρης Λυχναράς
Συνεργάτες: Νίκος Νικητέας, Τζώρτζια Συρίχα

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY