Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το επικίνδυνο «κόλπο» που ανατρίχιασε κριτές, κοινό και τηλεθεατές

Ο κύριος Δημήτρης Ομηρίδης με την οικογένεια του επί σκηνής κατάφερε να συγκινήσει τους τρεις κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το επικίνδυνο «κόλπο» που ανατρίχιασε κριτές, κοινό και τηλεθεατές

Ο κύριος Δημήτρης Ομηρίδης με την οικογένεια του επί σκηνής κατάφερε να συγκινήσει τους τρεις κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με την αγάπη που έχουν μεταξύ τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα ευχήθηκε η δική του οικογένεια που έκανε πρόσφατα με το γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα να είναι σαν τη δική τους, με πολλά παιδιά.

«Είστε συγκινητικοί! Έχουν ανέβει σε αυτή τη σκηνή πάρα πολλά ταλέντα, άλλα καλύτερα, άλλα λιγότερο καλά. Πραγματικά προσπαθώ να βρω λόγια να εκφράσω αυτό που έχω στο μυαλό μου γιατί αν το πω απλά όπως βγαίνει από το μυαλό μου μπορεί να ακουστεί λάθος. Θα το πω όμως… Νομίζω ότι είστε το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει περάσει από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», γιατί το μεγάλο σας ταλέντο σαν οικογένεια είναι ότι είστε ευτυχισμένοι. Πρόσφατα έκανα κι εγώ μια οικογένεια, παντρεύτηκα. Εύχομαι στο μέλλον να κάνουμε μια οικογένεια σαν τη δική σας με τόσα πολλά παιδιά, με τόσο όμορφα παιδιά. Με μια τόσο αγαπημένη σχέση όπως αυτή του κυρίου Δημήτρη με την κυρία Βάγια μετά από τόσα χρόνια. Με τόσο καλή φυσική κατάσταση, γιατί και αυτό έχει σημασία, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε εγώ η Χριστίνα και τα παιδιά μας τη ζωή, όπως το κάνετε εσείς. Το ταλέντο σας στο να ευτυχείτε είναι ανεκτίμητο», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι κριτές και το κοινό δεν μπορούσαν καν να αντικρίσουν το θέαμα

Ένα επικίνδυνο «κόλπο» του μάγου-mentalist Κωνσταντίνου Σιουρούνη στους τελευταίους ημιτελικούς του Ελλάδα έχεις ταλέντο έκανε τους κριτές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Ο mentalist αρχικά ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να καταγράφει τον σφυγμό στον καρπό του με τα δάχτυλά του και να χτυπάει ένα τύμπανο για να τον ακούν και οι θεατές. Και πράγματι, ο σφυγμός του Κωνσταντίνου από κάποια στιγμή και μετά δεν… υπήρχε.

Λίγο αργότερα, ο Μάγος έκανε κάτι που όχι μόνο ανατρίχιασε τος πάντες αλλά τους τρόμαξε τόσο που έκλειναν συνεχώς τα μάτια τους! Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα, γύρισε την καρέκλα της για να μη βλέπει το… ανατριχιαστικό θέαμα…

Δείτε τα εν λόγω βίντεο…

Αυτοί είναι οι 12 που πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

Η σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γέμισε αυτή την εβδομάδα με ταλαντούχους διαγωνιζόμενους που είχαν ως σκοπό τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και οι τηλεθεατές είδαν και έκριναν 27 ταλέντα που έφτασαν στους ημιτελικούς και έδωσαν 12 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του show του ΣΚΑΙ.

Την τελευταία βραδιά των ημιτελικών οι τηλεθεατές με τη θετική τους ψήφο έστειλαν στον μεγάλο τελικό τους: Βασίλη Γεωργακόπουλο, Μαρία και Γιώτα, Lock’n’Roll Crew και η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως η Αριάδνη και η Αδριάνα θα κλείσουν την 12άδα των εισιτηρίων του τελικού.

Στον μεγάλο τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο θα δούμε τους:

Βασίλη Γεωργακόπουλο, Μαρία και Γιώτα, Lock’n’Roll Crew, Αριάδνη και Αδριάνα, 3 Tenors, Thompson Dancers, Στέλιος Κερασίδης, Street Dance Crew, Blink Mike, Street Gainz, Εν Χορώ, MRS OJ (Άννα Γερογιάν).

Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις της τρίτης βραδιάς των ημιτελικών:

zappit.gr – gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY