Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τα συγκινητικά λόγια που της είπε ο σύζυγός της πριν από τον γάμο -«Εκεί έπεσα, λύγισα»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την συγκινητική εξομολόγηση του συζύγου της και τις απουσίες από τον γάμο τους.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τα συγκινητικά λόγια που της είπε ο σύζυγός της πριν από τον γάμο -«Εκεί έπεσα, λύγισα»

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Brekfast@Star».

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανέφερε ότι δεν κάλεσε στον γάμο της τον Πέτρο Νάζο, με τον οποίο συνεργάστηκε πολλά χρόνια στο «Mykonos Live Tv», αποκάλυψε τα τρυφερά λόγια που της είπε ο σύζυγός της λίγο πριν από το μυστήριο, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί δεν έδωσαν το παρών στο γάμο τους τα 4 από τα 5 αδέλφια της.

«Άλλη ερώτηση; Όχι, δεν τον κάλεσα. Τον εκτιμώ γιατί μου έδωσε την σκυτάλη όταν συνεργαστήκαμε με το “Mykonos Live TV”, συνεργαστήκαμε άψογα εδώ και 15 χρόνια, αλλά όταν βγήκα από το “Survivor” άλλαξε λίγο ρότα», απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Πέτρο Νάζο.

Για τις απουσίες από τον γάμο της, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είπε: «Είμαστε έξι αδέλφια και ήρθε μόνο η αδελφή μου η τρίτη. Εννοείται ότι μου ευχήθηκαν όλοι. Ήταν όλοι Αγγλία και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν».

Κλείνοντας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε συγκινημένη τα λόγια που της είπε ο άντρας της πριν από τον γάμο τους: «Πριν τον γάμο μας μου είπε: “Μπορεί ο Θεός να μου πήρε την μαμά, αλλά μου έφερε μια άλλη γυναίκα που είσαι ίδια η μαμά μου”. Εκεί έπεσα, λύγισα».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY