Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Elite: Ανακοινώθηκε η τέταρτη σεζόν από το Netflix!

Η ισπανόφωνη δραματική σειρά του Netflix, Elite, ανακοινώθηκε επίσημα πως θα έχει τέταρτη σεζόν, μαζί με κάποιες σημαντικές αλλαγές στο καστ.

Elite: Ανακοινώθηκε η τέταρτη σεζόν από το Netflix!

Η δημοφιλής δραματική σειρά του Netflix, Elite, ανακοινώθηκε πως πήρε το «πράσινο φως» για την τέταρτη σεζόν του, μαζί με σημαντικές αλλαγές στο καστ.

Πρόκειται για τη σειρά που ξεκίνησε με την ιστορία τριών μαθητών από κατώτερα κοινωνικά στρώματα, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν υποτροφία σε ένα πριβέ ιδιωτικό σχολίο της Ισπανίας, το Ενθίνας. Από το πρώτο επεισόδιο η ιστορία χτυπάει «κόκκινο», καθώς μαζί με τους ήρωες καλούμαστε να ανακαλύψουμε το πρόσωπο που σκότωσε μία μαθήτρια, την Μαρίνα. Με αριστουργηματικό τρόπο βλέπουμε τη μεταφορά μεταξύ του σήμερα και του χθες, τις μαθητικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, μέχρι να αποκαλυφθεί τελικά ο δολοφόνος.

Οι επόμενες σεζόν, η δεύτερη και η τρίτη, περιστρέφονται από ανάλογα μυστήρια που ακολουθούν την ίδια δομή χρονοδιαγράμματος, παρουσιάζοντας με μαεστρία το πραγματικό πρόσωπο κάθε μαθητή και των συγγενικών τους προσώπων.

Το Elite κατάφερε ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας να αγαπηθεί από τους τηλεθεατές ανά τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα, έχοντας ως «δέλεαρ» για να το παρακολουθήσεις κάποιους ήρωες του, αλλά εκείνο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η ενδιαφέρουσα πλοκή του.

Με το φινάλε της 3ης σεζόν ήταν άγνωστο αν θα υπάρξει άλλη μία σεζόν στο Netflix, αν και είχαν μείνει ορισμένα κεφάλαια ανοικτά. Αυτό μέχρι την Παρασκευή, καθώς η αμερικανική εταιρεία video streaming.

Το βασικό καστ δεν θα έχει τεράστιες αλλαγές, αλλά οι νέες συμμετοχές αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω, αν και παραμένει άγνωστο ποιο μυστήριο θα απασχολήσει τους ήρωες στον 4ο κύκλο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY