Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο από τον Νικόλα Φαράκλα

Τι είπε για το διαζύγιό της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο από τον Νικόλα Φαράκλα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 14/3, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε μια αποκάλυψη για το διαζύγιο της με τον Νικόλα Φαράκλα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη, σχολιάστηκαν όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Τάσο Ριζόπουλο αναφορικά με τον χωρισμό των γονιών του.

Πρώτη πήρε τον λόγο η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας τα εξής:

“Τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά διαζύγια, μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους, μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Θες επειδή πράγματι η σχέση των δύο γονιών ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να διαχειριστούν. Είναι πιο λίγοι αυτοί που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα”.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήρε αμέσως μετά τον λόγο και αναφέρθηκε στο δικό της διαζύγιο με τον Νικόλα Φαράκλα, αποκαλύπτοντας πως ζήτησε τη συμβουλή παιδοψυχολόγου. Συγκεκριμένα, είπε: “Ένα διαζύγιο ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Ή να συμβεί κάτι στη ζωή του παιδιού, όπως μια απώλεια, αλλά να μην το τραυματίσει ή να συμβεί κάτι απολύτως τραυματικό και να είναι για πάντα βαρίδι στη δική του ψυχολογία.

Αυτό που θα ήθελα να πω για τη συνέντευξη είναι για την αναφορά του στη στενή σχέση με τον πνευματικό του, χαρακτηρίζοντάς τη σχέση αγάπης χωρίς δοσοληψίες. Πιστεύω ότι είναι μη αποδεκτό να λέγεται δημόσια γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι λύνουν σοβαρά προβλήματα στους ψυχαναλυτές. Είναι κάτι που φωνάζουμε ότι δεν είναι ταμπού. Δεν ξέρω αν ένας πνευματικός είναι η λύση σε όλα“.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY