Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα! (video)

Το πολυσυζητημένο φιλί της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή του εκπομπή.

Ελένη Τσολάκη – Κατερίνα Γκαγκάκη: Φιλήθηκαν στο στόμα! (video)

Το πολυσυζητημένο φιλί της Τζένιφερ Άνιστον και της Έλεν Ντε Τζένερις σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή του εκπομπή. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ εξέφρασε την ενόχλησή του, καθώς δεν έβρισκε τον λόγο να συμβεί κάτι τέτοιο σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Ελένη Τσολάκη, από την πλευρά της, δεν συμφώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα και τόνισε: «Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα. Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο…».

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε, λέγοντας: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο…», ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;».

Αυτό δεν πτόησε την Ελένη Τσολάκη και την Κατερίνα Γκαγκάκη να… αναπαραστήσουν το φιλί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αμερικάνικης τηλεόρασης και αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY