MEDIA

Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)

Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)
Έτοιμη να προκαλέσει αναστάτωση στο Μπρούσκο ως «Δανάη» δηλώνει η Έλενα Λιασίδου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο alterinfo.gr μετά την αποκάλυψη πως θα συμμετάσχει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Σε ένα επάγγελμα γεμάτο ρόλους – προκλήσεις, υπάρχει κάτι που θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον και να το μοιραστείς με τους θαυμαστές σου;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Απλά θα ήθελα να περάσω από όλο το φάσμα των ρόλων. Θέλω να υποδύομαι κάθε φορά κάτι διαφορετικό. Είναι και ο λόγος που σπούδασα υποκριτική. Να υποδύομαι ρόλους διαφορετικούς από μένα και να παίρνω πράγματα από αυτούς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα γενέθλια της «Βασιλικής» από το Μπρούσκο – Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά της (pics) Μόνο εδώ: Όλη η σκηνή της κόρης της Εβελίνας Παπούλια στο Μπρούσκο! (video) Μπρούσκο: Παίζουν με τη «φωτιά» Πάτροκλος και Δήμητρα Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic) Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, στο Μπρούσκο (video) Τατουάζ: Πρώτη φορά ελληνική σειρά κάνει γυρίσματα στο συγκεκριμένο μέρος! (vids-pic) Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Η μελαχρινή καλλονή που θα αναστατώσει τη ζωή του Αλκιβιάδη (pics) Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στέφανος Μιχαήλ κυριολεκτικά στον… αέρα! (video) Αυτή είναι η εκλεκτή του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»! (pic) Μια… αγκαλιά η Αίγινα για τον Ανδρέα Γεωργίου (pics) Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)

 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!