Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Εκατοντάδες αντιδράσεις για τη Γη της Ελιάς, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως πάει δεύτερη σεζόν

Έντονη κριτική στους δημιουργούς ασκούν οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τη σειρά, η οποία επίσημα συνεχίζεται την επόμενη σεζόν.

Εκατοντάδες αντιδράσεις για τη Γη της Ελιάς, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως πάει δεύτερη σεζόν

«Έχει καταντήσει εντελώς κουραστικό».

«Θρίλερ το καταντήσατε, είχαμε την βεντέτα, ωραία πήραμε μια ιδέα τι γινόταν, τώρα με τον ψυχοπαθή που θα αφανίσει όλη την Μανή τι το θέλατε; Με το που ανοίγουμε για ειδήσεις αυτά βλέπουμε».

«Πολύ λάθος εξέλιξη για Νικήτα».

«Πρέπει να φύγει ο Αλέξης χαλάει το έργο είναι ψυχοπλάκωμα».

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που υπάρχουν στις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύουν ή αναπαράγουν βίντεο και φωτογραφίες από τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega.

Ο κόσμος εκφράζει την αντίδρασή του, ζητώντας από τους δημιουργούς της σειράς Βάνα Δημητρίου, Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου να… αλλάξουν ρότα, αφού δεν μπορούν άλλο να παρακολουθήσουν τις δυσάρεστες εξελίξεις στο σίριαλ.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν άλλοι θαυμαστές της τριάδας των επιτυχιών που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον προγραμματισμό του καναλιού, αφού τη μία μέρα διαρκεί μία ώρα, την επόμενη τρεις και τις μέρες του Champions League είναι ένα 20λεπτο… σφηνάκι για να πάρει ένα δυνατό lead in η εκπομπή που ακολουθεί πριν από τον εκάστοτε αγώνα.

Και όλα αυτά, ενώ ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως η Γη της ελιάς θα συνεχιστεί την νέα τηλεοπτική σεζόν, ενημερώνοντας πως ψάχνει για τους επόμενους πρωταγωνιστές του.

koulisnikolaou-2802313864103009502

Το θέμα είναι πως πρώτα πρέπει να βρει ξανά το δρόμο της η σειρά που έχει αρχίσει να κουράζει με τις ιστορίες της τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει γίνει… ακορντεόν και να θυμίσουμε πως το Μπρούσκο και το Τατουάζ των ίδιων δημιουργών είχαν σαρώσει επειδή είχαν μία ώρα και μόνο διάρκεια.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Κρίσιμες ώρες για τον Ισίδωρο!

Στο αποκλειστικό spoiler για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», θα υπάρξει σοκ στην οικογένεια των Βρεττάκων, καθώς κρίσιμες ώρες αναμένονται για τον Ισίδωρο που μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο!




Μάξιμος Μουμούρης: Στη «Γη της Ελιάς» ο ρόλος μου είναι πρόκληση

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου, στη δεύτερη πατρίδα του την Ιταλί, αλλά και για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς».




Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Καβγάς και μαλλιοτράβηγμα για Εύα και Αρετή!

Στο αποκλειστικό spoiler για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», η Αρετή μαθαίνει για τον δεσμό του Στάθη με την Εύα και τον πετάει έξω από το σπίτι.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY