Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ειρήνη Παπαδοπούλου για Survivor: «Τους ευχαριστώ που με σκέφτηκαν ξανά»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και μίλησε για το Survivor.

Ειρήνη Παπαδοπούλου για Survivor: «Τους ευχαριστώ που με σκέφτηκαν ξανά»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το «Survivor», μιας και το όνομά της είχε ακουστεί και φέτος ότι θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Είδα λίγο Survivor. Κατάλαβα όμως τι γίνεται… Η πείνα είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Μαζί με την κακουχία σου προκαλεί μια ένταση. Οι γυναίκες γενικά είμαστε πιο ανθεκτικές στη ζωή, όχι μόνο στο Survivor, από εμάς αρχίζουν όλα και από εμάς τελειώνουν…», είπε αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για το Survivor
Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως η παραγωγή του Survivor τη σκέφτηκε ξανά: «Κάθε σεζόν ακούγεται το όνομά μου. Ας το πάρω ως τιμητικό. Είμαι αθλητικό κορίτσι, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στα αγωνίσματα και στις απαιτήσεις εκεί. Τους ευχαριστώ που με σκέφτηκαν ξανά. Το έξω Survivor είναι πιο δύσκολο.

Το παιχνίδι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, είναι μια δοκιμασία όλο αυτό. Έχεις να κάνεις με 24 ψυχές που καλούνται να δοκιμαστούν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τον κατώτερο εαυτό σου και πρέπει να τον διαχειριστείς και να συνυπάρξεις με διαφορετικούς ανθρώπους».

«Εγώ τότε είχα αποχωρήσει οικειοθελώς. Είμαι κόντρα τύπος. Κάπου στη μέση με αδικώ. Όταν πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, μπαίνεις στη διαδικασία του ξεκατινιάσματος και του reality που δεν είναι και το αγαπημένο μου κομμάτι. Εγώ μίλαγα μία και καλή, δεν ξεκατινιαζόμουν…», κατέληξε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY