Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φλωρινιώτη – Υπέστη εγκεφαλικό

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η οικογένειά του.

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φλωρινιώτη – Υπέστη εγκεφαλικό

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής υπέστη ένα ελαφρύ εγκεφαλικό που παραλίγο, όμως, να του στοιχίσει την όρασή του. Όλα έγιναν την περασμένη εβδομάδα, όταν ένα περιστατικό που συνέβη τον τάραξε πολύ, με αποτέλεσμα να νιώσει μια αδιαθεσία. Τα παιδιά του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως υπέστη εγκεφαλικό.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και όπως αναφέρει η Espresso, την Πέμπτη, ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του στη Λούτσα, όπου και αναρρώνει. Όλα ξεκίνησαν, όταν ενημερώθηκε πως δεν δικαιούται την τιμητική σύνταξη που δίνει το υπουργείο Πολιτισμού. Αυτό το περιστατικό τον τάραξε και του προκάλεσε δυσφορία.

“Αυτό με στενοχώρησε πάρα πολύ και έπαθα εγκεφαλικό. Απ’ ό,τι μου είπαν οι γιατροί, αν με χτυπούσε κάπου αλλού, θα έμενα παράλυτος, επηρέασε όμως σε μεγάλο βαθμό την όρασή μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε και το παράπονό του, λέγοντας: “Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ τόσοι έχουν τιμητική σύνταξη κόβουν εμένα, που ήμουν ο πρώτος που έφερε επανάσταση στο χώρο δημιουργώντας σχολή με το στιλ μου για πολλούς καλλιτέχνες και ακόμη ο κόσμος με ακολουθεί και με αγαπάει”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY