Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δύο νέες παίκτριες-φωτιά εισβάλλουν στο Survivor!

Από μία προσθήκη θα υπάρξει στους Διάσημους και τους Μαχητές!

Δύο νέες παίκτριες-φωτιά εισβάλλουν στο Survivor!

Την είσοδο δύο κοριτσιών στις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών προαναγγέλλει το τρέιλερ του Survivor για το αποψινό επεισόδιο!

Η ανακοίνωση στις δύο ομάδες θα γίνει κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου, το οποίο θα ενθουσιάσει τους παίκτες που ήδη μετρούν μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Στο βίντεο βλέπουμε πως πρόκειται για μία ξανθιά παίκτρια και μία καστανόξανθη, με τον παρουσιαστή να αναφέρει πως η μία θα πάει με την ομάδα των Διάσημων και η άλλη με τους Μαχητές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για δύο κοπέλες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για χάρη των ομάδων τους.

Δείτε το βίντεο

Τηλεθέαση: Απίστευτα νούμερα για το Survivor!

Την πρώτη επίσημη αποχώρηση είχε το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης και η τηλεθέαση χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο.Από τον Άγιο Δομίνικο κλήθηκε να αποχωρήσει ο Μιχάλης Αρναούτης.

Και σε αυτό το επεισόδιο, για περισσότερο από τρεις ώρες, τα ποσοστά του ΣΚΑΪ βρέθηκαν στα ύψη μιας και το αγαπημένο ριάλιτι έπαιζε δίχως αντίπαλο και κατόρθωσε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το συναρπαστικό αγώνισμα επάθλου και την αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Survivor το βράδυ της Τετάρτης κινήθηκε στο 39,3% για το σύνολο και στο 40,5% για το δυναμικό κοινό -τα υψηλότερα ποσοστά από την πρεμιέρα μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως σε τέταρτο κατάφερε να φτάσει το 48.5% και το 51.6% αντίστοιχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιανός: Οι ευχές του παρουσιαστή για το νέο έτος από τον Άγιο Δομίνικο

Για τέταρτη χρονιά πρώτος ο ΣΚΑΪ

Survivor: Αποχώρησε ο Μιχάλης Αρναούτης

Survivor: Με… buzzer-beater Κοψιδά η πρώτη νίκη των Διάσημων

Survivor: Συγκινημένος ο Κρις με το δώρο του Κορόμι

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY