Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια με εορταστική διάθεση

«Δυνατά» στην ΕΡΤ1 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια με εορταστική διάθεση

Η πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, με τον Κωστή Μαραβέγια, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους, και, φυσικά, τραγούδι, χαρά, κέφι, χορό και πολλές εκπλήξεις!

Είναι η στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης γιορτάζει. Είναι η στιγμή που όλος ο κόσμος αποχαιρετά ακόμη μία χρονιά και υποδέχεται γεμάτος ελπίδα την επόμενη. Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η ημέρα που όλοι θέλουν να βρεθούν μαζί, να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους.

Γι’ αυτό ο Κωστής Μαραβέγιας κάλεσε στο πλατό της εκπομπής τους πιο αγαπημένους φίλους της ζωής του, για να υποδεχθούν μαζί το 2022. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς και, φυσικά, η Τόνια Σωτηροπούλου είναι «το παρεάκι», οι «φίλοι», «οι κολλητοί» του Κωστή, που έρχονται «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, για να περάσουν -και να μας χαρίσουν- ένα αξέχαστο βράδυ.

Ανεβαίνουν στη σκηνή, τραγουδούν, χορεύουν, διασκεδάζουν και υποδέχονται τη νέα χρονιά με ατελείωτο κέφι, ρυθμό και θετική ενέργεια.

Την παρέα τους συμπληρώνουν η υπέροχη Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία ερμηνεύει πολυαγαπημένα τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης σε μια μουσική συνεργασία-έκπληξη με τον Κωστή, το συγκρότημα «Σουαρέ», που μαζί με την παρέα του Κωστή θα προσφέρουν αξέχαστες ρεμπέτικες μελωδίες, και μία από τις κορυφαίες μπάντες της χώρας, η εκπληκτική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού!

Μια ξεχωριστή βραδιά μεταξύ φίλων και αγαπημένων, στην πιο όμορφη στιγμή της χρονιάς, όταν το μόνο που μετράει είναι η παρέα, η αγάπη και η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά.

Ο Κωστής, η Τόνια, ο Πάνος, η Κατερίνα, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, η Ελένη, ο Μανώλης, ο Νικόλας, οι Σουαρέ και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σάς υπόσχονται την πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ1, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης
Executive producer: Βίκυ Λάσκαρη
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Ανάπτυξη περιεχομένου: Κωστής Μαραβέγιας – Νίκος Τιλκερίδης
Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τίνα Καραφίνα
Δημιουργική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα, Νίκος Μαραβέγιας
Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης
Σκηνοθετική επιμέλεια εξωτερικών γυρισμάτων-σενάριο: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή
Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Νίκος Αγγλούπας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Εκτέλεση παραγωγής: B & G PRODUCTIONS

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY