Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

DOT.: Καλεσμένοι οι Σωτήρης Τσαφούλιας και Σπύρος Μπιμπίλας

To Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 12.50, στον ΣΚΑΪ με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη

DOT.: Καλεσμένοι οι Σωτήρης Τσαφούλιας και Σπύρος Μπιμπίλας

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, η παρέα του DOT. καταπιάνεται με όλα όσα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Η Νάντια και ο Μίνως κάνουν τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους καλεσμένους τους. Η Ράνια Θρασκιά δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές για τις σχέσεις μας. Η Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει τα πιο λαχταριστά πιάτα για το τραπέζι μας. Ακόμη, μόδα, ομορφιά, παιχνίδια και προτάσεις εξόδου και όλα όσα κάνουν το Σαββατοκύριακό μας διασκεδαστικό και χαλαρό.

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, κάθεται στον καναπέ του DOT. λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Αινιγματικές Παραλλαγές» την οποία σκηνοθετεί μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στο meeting με το Netflix για το «Έτερος Εγώ» και εξηγεί γιατί το διαζύγιο μπορεί να σώσει μια σχέση. Περιγράφει πώς μίλησε στις κόρες του για το revenge porn και τις κακοποιητικές σχέσεις και ανασκευάζει ένα σημείο της περσινής του δήλωσης στο «Πρωινό» του Ant1 που έγινε viral.

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος έρχεται από τα γυρίσματα του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και φοράει την «Κουλούρα του Μίνου».

Σεσουάρ για Δολοφόνους: Οι πρωταγωνιστές της sold out παράστασης απαντούν στις πιο σουρεάλ ερωτήσεις και είναι εξαιρετικά αστείοι. Ο λόγος για τους Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Τζένη Θεωνά, Ιωάννη Απέργη και Χάρη Χιώτη.
Πόσο Survivor ήσουν τελικά; Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μας εκπλήσσει με την απάντησή του σε ένα παιχνίδι για αληθινούς survivors.
Στην κουζίνα της εκπομπής, η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει την πιο γρήγορη μακαρονοσαλάτα για vegetarians.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλά για το σύμφωνο συμβίωσης που θέλει να κάνει και εξηγεί γιατί απαντά σε όλα τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media. Θυμάται τη μεγαλύτερη προδοσία που έζησε ποτέ από φίλο και λέει πως πίνει ακόμα τσάι κάθε απόγευμα με τον πρώτο του κεραυνοβόλο έρωτα.

Πώς δεν θα γίνουμε οι γονείς μας όταν κάνουμε τα δικά μας παιδιά; Η Ράνια Θρασκιά εξηγεί.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει την πιο εύκολη και πεντανόστιμη μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο για το κυριακάτικο τραπέζι.
Comfort Fashion: πέντε τρόποι να είμαστε και άνετες και ενημερωμένες με τα τελευταία trends, τη χρονιά που η άνεση έγινε επιτέλους συνώνυμο της μόδας.

Δείτε το trailer:

#dot
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY