Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Επιτέθηκαν στον γιο μου και του ζήτησαν ό,τι είχε στο πορτοφόλι του»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλάει για την επίθεση που είχε δεχτεί ο γιος της στον δρόμο.

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Επιτέθηκαν στον γιο μου και του ζήτησαν ό,τι είχε στο πορτοφόλι του»

H Δώρα Αναγνωστοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος εξέφρασε την ανησυχία της και το άγχος για την ασφάλεια των παιδιών της, μια εποχή που έξαρση της βίας σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει τέλος.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο μεγάλος γιος της είχε πέσει θύμα κλοπής, με τους κλέφτες να του βάζουν ένα αντικείμενο στην κοιλιά και να του ζητάνε ό,τι έχει μέσα το πορτοφόλι του.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μιλά για την επίθεση που δέχτηκε ο γιος της

«Και βέβαια ανησυχώ για την ασφάλεια των παιδιών μου. Κάποια στιγμή, είχαν σταματήσει τον μεγάλο μου γιο, τον Βασίλη, με κάτι που δε ξέρω αν ήταν όντως μαχαίρι, αλλά του έβαλε κάτι στην κοιλιά και του ζήτησε ό,τι είχε στο πορτοφόλι του. Υπάρχουν δυστυχώς αυτά τα περιστατικά. Συμβαίνουν.

Από την άλλη όμως, δε μπορείς να κλείσεις και τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δε μπορείς να τους λες όχι μην πας, μην βγεις. Τα θέλεις ελεύθερα. Σε ένα αγόρι 16 χρονών, δε μπορείς να του πεις “μη βγεις”….

Εγώ τις περισσότερες φορές τους λέω ότι Παρασκευή και Σάββατο είμαι διαθέσιμη, δεν κανονίζω τίποτα, είμαι εδώ για να πάω να τους πάρω. Είμαι stand by αλλά δε με επιλέγουν προτιμούν τα μέσα και τους φίλους της», ανέφερε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY