Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δημήτρης Κοργιαλάς για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν κατάλαβα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ξεκαθαρίζει τη θέση του, μετά την περιβόητη ανάρτηση που είχε κάνει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δημήτρης Κοργιαλάς για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν κατάλαβα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στη δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά και στον ντόρο που είχε προκληθεί επειδή είπε το «Άξιον Ετσί», αλλά και στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Να σημειωθεί, πως λίγο καιρό πριν ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε κάνει μια ανάρτηση κατά του Κωνσταντίνου Αργυρού με αφορμή την αφίσα για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. «Χίλια συγγνώμη… αλλά δε κρατήθηκα!Ωραία γραβάτα και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει… Απλά δε κατάλαβα τι πουλάνε!!!», ήταν το σχόλιο.

Σχετικά με τον Σάκη Ρουβά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς τάχθηκε στο πλευρό του, λέγοντας: «Δεν πήγα να δω τον Σάκη Ρουβά, ψάρευα. Και γιατί να μην πει το Άξιον Εστί, δεν κατάλαβα; Υπάρχει κάποιο απαγορευτικό; Κάποιος του έδωσε τη σκηνή για να το κάνει. Γιατί να μην το κάνει…».

Όσον αφορά στην περιβόητη ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τη θέση του: «Πήγαινα και είδα μία αφίσα, που δεν κατάλαβα ο καημένος ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί νόμιζα ότι διαφημίζει κάποιο ρούχο.

Και μετά είπα: αμάν, ο Αργυρός είναι. Ίσα-ίσα, το παιδί, όταν έπαιζα με τη Βίσση, ξεκίναγε το πρόγραμμα. Τον ήξερα πολύ καλά. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια και σε αυτό που κάνει έχει δουλέψει πολύ. Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να προσβάλλω εγώ άνθρωπο. Εγώ προσέβαλα την αισθητική της αφίσας».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY