Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on camera αντίδραση για τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα έφυγε “τρέχοντας” για να μην απαντήσει για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη on camera αντίδραση για τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

H Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται!

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ», στην οποία δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους.

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η αναγγελία για τον γάμο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Espresso, μάλιστα, ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

Μερικά 24ωρα μετά την γνωστοποίηση της ευχάριστης είδησης, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης όπου πρωταγωνιστεί, με την ίδια ωστόσο να μην κάνει καμία δήλωση. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός γύρισε πλάτη στην κάμερα και αποχώρησε, χωρίς να πει τίποτα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση της Δήμητρας Ματσούκα:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY