Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σοκάρει για την περιπέτεια της υγείας της – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Το πρωί της Παρασκευής το γνωστό μοντέλο και ο γιατρός της μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησαν τι ακριβώς συνέβη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σοκάρει για την περιπέτεια της υγείας της – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Μέσα από το νοσοκομείο μίλησε το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στην εκπομπή Super Κατερίνα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν δέκα μέρες.

Κάποια στιγμή μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως είπε, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται πολύ αλλά σήμερα είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Εγώ γενικά δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά, δε μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι, ο πόνος ερχόταν από το νεφρό μου. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά. Είχα ανεβάσει πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρτάραγα. Δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσει το χέρι μου να έχει σπασμούς» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ο γιατρός μου με έσωσε… Είμαι πολύ καλά σήμερα, θα συνεχίσουμε βέβαια σπίτι, δεν έχει τελειώσει. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο, δεν έχω ξαναρρωστήσει έτσι. Η αλήθεια είναι ότι επειδή ανοίγω το νέο μου κατάστημα τώρα, πιέστηκα πάρα πολύ, αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες. Είχε διακοπεί ο κύκλος μου έξι μήνες κάτι που αντιμετώπισα με τη γυναικολόγο μου. Προφανώς είχαν πέσει οι άμυνές μου και με βρήκε το μικρόβιο αυτό» είπε σε άλλο σημείο ενώ για τον σύντροφό της είπε ότι δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY