Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το δεύτερο γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

«Μπράβο στην ελληνική τηλεόραση για αυτές τις εικόνες»,

Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το δεύτερο γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

Ακόμη ένα γκέι φιλί – δείτε το πρώτο – είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, ανάμεσα στον γιο του Ακύλα, Λευτέρη και τον Άρη. Στο twitter λοιπόν είδαμε δεκάδες αντιδράσεις, με τους χρήστες να λένε “μπράβο” που η ελληνική τηλεόραση δείχνει και αυτές τις εικόνες.

Ωστόσο, είχαμε και τα σχόλια που ανέφεραν πως τώρα που το έμαθε ο πατέρας του θα τον βασανίσει και θα τον σακατέψει. Όπως και θα κάνει αφού θα τον στείλει αιμόφυρτο στο νοσοκομείο και η μητέρα του θα καταστρώσει σχέδιο για να τον φυγαδεύσει, όμως θα πάει όλο λάθος.

Να σημειωθεί πως αρχικά ο Λευτέρης δήλωνε αρχικά ερωτευμένος με τη Δρόσω, ωστόσο, παράλληλα γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άρη με τον οποίο προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Μετά την αποκάλυψη της Δρόσως για την κρυφή ζωή του Λευτέρη όμως, ήρθα τα πάνω κάτω.

Οι αντιδράσεις για το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες

https://twitter.com/eleniarguroula/status/1468338305511178244?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1468338305511178244%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.youweekly.gr%2Farticle%2Fedo-twittaroume%2F666719-dekades-antidraseis-sto-twitter-me-to-deytero-gkei-fili-stis-agries-melisses

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY