Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Dancing with the stars: Οι διπλές χορογραφίες και τα πρόσωπα έκπληξη

To “Dancing with the Stars” έρχεται με το 11ο live του, την Παρασκευή 13 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με guest καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.

Dancing with the stars: Οι διπλές χορογραφίες και τα πρόσωπα έκπληξη

To Dancing with the Starsέρχεται με το 11ο live του, την Παρασκευή 13 Απριλίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με guest καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.

Οι κριτές μας, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά την Νάντια Μπουλέ, που επιστρέφει στη σκηνή του Dancing With the Stars ως guest κριτής, για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Ακόμη: Η Αποστολία Ζώη έρχεται ως guest, για πρώτη φορά στο DANCING WITH THE STARS και θα παρουσιάσει μια μοναδική χορογραφία.

Όσο για τα αστέρια μας εκτός από τις ατομικές τους χορογραφίες, συνεχίζουν με τις ομαδικές χορογραφίες, και αυτή την Παρασκευή διαγωνίζονται στο Latin Competition.

Επίσης, από αυτό το Live αλλάζει και ο τρόπος αποχώρησης των ζευγαριών. Η  αποχώρηση θα γίνεται με τη διαδικασία dance off , δηλαδή οι δυο τελευταίοι στην συνολική κατάταξη (βαθμολογία κριτών και ψηφοφορία κοινού) επαναλαμβάνουν την χορογραφία με την οποία διαγωνιστήκαν και οι κριτές ψηφίζουν και σώζουν το ένα ζευγάρι (ο guest κριτής δεν θα ψηφίζει σε αυτή την διαδικασία).

Διπλές χορογραφίες, χορευτικό competition και εκλεκτοί καλεσμένοι αυτή την Παρασκευή 13 Απριλίου στο “Dancing with the Stars”!

Μη λείψει κανείς!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY