Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Χρυσή τηλεόραση»: Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με τον Φάνη Λαμπρόπουλο

Τι είπε;

«Χρυσή τηλεόραση»: Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με τον Φάνη Λαμπρόπουλο

Με την τριπλή αποκλειστικότητα της νέας συνεργασίας της Ρασέλ και του Δημοσθένη από το GNTM ξεκίνησε η «χρυσή τηλεόραση».

Το φοβερό δίδυμο της πασαρέλας προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά με βίντεο να τους καλέσει στην εκπομπή του και να τραγουδήσουν το κομμάτι τους στη μεγαλύτερη αποκλειστικότητα της χρονιάς.

Σειρά είχαν τα «γαλλικά» της Σοφίας, η παράφορη ζήλια του Κεχαγιά στο Big Brother και τα πειράγματα για τα… τσιτσίδια του παίκτη στο ριάλιτι φέρνοντας πολλές απορίες στον οικοδεσπότη…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «όπου δεν χωρά φεύγει» παραδεχόταν στη Σταματίνα όσο στο The Bachelor η βασιλική κόμπρα Εριέττα «ξεμαλλιαζόταν» με την Αντζελίνα!

Στο GNTM είχαν «ουρανοκατέβατες» δοκιμασίες κι έτσι η Βάνια βγήκε από το στούντιο και κρεμάστηκε από τα δέντρα για να δείξει ποιος είναι αληθινό μοντέλο και ποιος όχι…

Επικότατος ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο Love It όταν παράκουσε και αντί της ερώτησης που του έκαναν απάντησε σε μία άλλη… ότι νόσησε από κορονοϊό. Επικοί και οι τηλεθεατές της Αννίτας Πάνιας που έχουν βαλθεί να την τρελάνουν…

Για το τέλος, ο Φανης Λαμπρόπουλος στο «Χιούστον το λύσαμε» ρωτούσε την Ελευθερία Ελευθερίου «σε ποιον κάθεται» στο πλαίσιο του χιουμοριστικού πλαισίου της εκπομπής.

Αυτή η ερώτηση όμως έφερε σε αμηχανία τον Νίκο Μουτσινά και έτσι είπε:

«Συγγνώμη, να σας πω; Άποψή μου. Εντάξει είναι και κοπέλα δεν ξέρω. Όχι; Τα έχουμε καταστρέψει όλα; Του φάνηκε αστείο αλλά δεν είναι τόσο funny. Δεν είμαι σίγουρος, χιούμορ είναι να κατεβάσεις και το βρακί να φανεί ο κ#λος αλλά δεν είναι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημα κριτές στο House of Fame – «Πάλι στην απέξω» ο Νίκος Μουτσινάς

Ματίνα Νικολάου: «Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αφήσω την περσόνα της Βάνιας»

Έξαλλος έγινε ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό – «Είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY