Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η φωνή των τελικών του Champions League συνεχίζει στην Cosmote TV

Για περισσότερα από 20 χρόνια ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μεταδίδει αγώνες Champions League για την ελληνική τηλεόραση.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Η φωνή των τελικών του Champions League συνεχίζει στην Cosmote TV

Για περισσότερα από 20 χρόνια ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μεταδίδει αγώνες Champions League για την ελληνική τηλεόραση.

Η αρχή έγινε το 1995 και σήμερα ως ο κορυφαίος σπορκάστερ συνεχίζει η φωνή του, η φωνή των τελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπως έχει χαρακτηριστεί, να μπαίνει στα σπίτια μας μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο, έχοντας κλείσει τρία χρόνια συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι και εκτός από αγώνες Champions League μεταδίδει και παιχνίδια της αγγλικής Premier League που είναι άριστος γνώστης.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, γράφει: «Ανανεωνοντας σήμερα το συμβόλαιο με το κανάλι, συνειδητοποίησα πως κύλησαν γρήγορα αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια από το 2015 που ξεκίνησε η συνεργασία μας… Αυτό που κάνει, όμως, τη διαφορά είναι οι άνθρωποι παντού και πάντα…. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τόσο καλά διοικητικά στελέχη και με εξαιρετικούς συναδέλφους… και φυσικά πολλά παιδιά που έκαναν κάποτε τα πρώτα τους βήματα στο χώρο μέσα από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Για τα επόμενα τρια χρόνια UEFA Champions League και UEFA Europa League θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα κανάλια της COSMOTE TV… φυσικα και Premier League, La Liga , Bundesliga και Κύπελλο Ελλαδας, Εθνικη ομάδα ποδοσφαίρου και Nations League, μπασκετ πρωτάθλημα και NBA, Φορμουλα1 αλλά και τένις….ανανεωνοντας σήμερα το συμβόλαιο με το κανάλι συνειδητοποίησα πως κύλησαν γρήγορα αυτά τα τρια υπέροχα χρόνια από το 2015 που ξεκινησε η συνεργασία μας… αυτό που κάνει ομως τη διαφορα είναι οι άνθρωποι παντού και πάντα…. χαίρομαι που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τόσο καλά διοικητικά στελέχη και με εξαιρετικούς συναδέλφους … και φυσικά πολλά παιδιά που έκαναν καποτε τα πρώτα τους βήματα στο χώρο μέσα από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ #CosmoteTV #Ζακ_μαςλείπειςπολύ_και _πάντα-θα_σε_ευχαριστώ @kentro_athlhtikou_reportaz #lovethisjob #sportsjournalism #workandtravel #funandwork #instamoment #instaphoto

A post shared by Christos Sotirakopoulos (@christossotirakopoulos) on

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY