Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αποχωρεί μετά από 7,5 χρόνια από την Cosmote TV

Όλο το «καυτό» παρασκήνιο της αποχώρησης του κορυφαίου Έλληνα αθλητικογράφου από το συνδρομητικό κανάλι.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αποχωρεί μετά από 7,5 χρόνια από την Cosmote TV

Τίτλους τέλους στη συνεργασία του με την Cosmote TV έριξε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικογράφος ενημέρωσε τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού πως δεν προτίθεται να ανανεώσει τη σύμβασή του που έληγε στο τέλος του μήνα.

Κάπως έτσι έκλεισε ένας κύκλος 7,5 χρόνων για τον γνωστό δημοσιογράφο, παρουσιαστή, ραδιοφωνικό παραγωγό και συγγραφέα στο κανάλι της Κηφισιάς.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί εντύπωση είναι πως η διοίκηση της Cosmote TV από τη στιγμή που ενημερώθηκε πως ο κορυφαίος αθλητικογράφος θα αποχωρήσει τις επόμενες μέρες από το κανάλι, προχώρησε στην αντικατάστασή του από τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 28 Μαΐου.

Πρόκειται για μία κίνηση που σχολιάστηκε δυσμενώς μέσα στο δημοσιογραφικό τμήμα της Cosmote, καθώς η φωνή του δημοφιλέστερου σπορτκάστερ έχει συνδυαστεί με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Άλλωστε, ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός απαιτεί προετοιμασία και όλα ήταν κανονισμένα για να παρευρεθεί σε λίγες μέρες στο Σταντ ντε Φρανς και να περιγράψει τον 67o τελικό στο άλλοτε Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Οι εξελίξεις αυτές, δυσμενώς μέσα από το ίδιο το δημοσιογραφικό τμήμα,

Κάπως έτσι η αναμέτρηση Άστον Βίλα-Λίβερπουλ στις 10 Μαΐου, για την 33η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, φαίνεται πως ήταν η τελευταία μετάδοση για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο από τη συχνότητα της Cosmote TV.

Από τη στιγμή, όμως, που η Nova εξασφάλισε για τα επόμενα έξι χρόνια την μετάδοση των αγώνων της Premier League, το συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλι μοιάζει ως ο επόμενος σταθμός στην πλούσια καριέρα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY