Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χάρης Βαρθακούρης: Οι πρώτες δηλώσεις για την εκπομπή με την Αντελίνα στον ΣΚΑΪ

Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Χάρης Βαρθακούρης: Οι πρώτες δηλώσεις για την εκπομπή με την Αντελίνα στον ΣΚΑΪ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε η είδηση πως η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη.

Ο παρουσιαστής του Big Brother μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για την εκπομπή που πιθανότατα να παρουσιάσει με την Αντελίνα, τη δυνατή αντίπαλο Ναταλία Γερμανού και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αρχικά, στην ερώτηση αν το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ είναι για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου με την Αντελίνα, ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε: «Έχω ένα ραντεβού, αλλά τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι πολλά. Μεταξύ αυτών ίσως να είναι κι αυτό. Όχι μπορεί, θα είναι. Όχι δεν θα υπογράψω σήμερα. Μπορώ να σου πω ότι με την Αντελίνα είμαστε μαζί στη ζωή. Στην εκπομπή θα δούμε. Η Αντελίνα θα είναι, δεν είναι μυστικό πια».

Ενώ, αναφερόμενος στο όνομα που θα μπορούσε να έχει η εκπομπής τους είπε: «Δεν έχω ιδέα για το όνομα της εκπομπής, “Αντελίνα και Χάρης” τα αρχικά είναι “Αχ”, οπότε η εκπομπή θα είναι ένα “Αχ”…»
Για την αντίπαλό τους Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Με τη φίλη μας τη Ναταλία Γερμανού μιλήσαμε και προχθές. Η Ναταλία είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος. Εφόσον συμφωνήσουμε και κάνουμε την εκπομπή σκοπεύω να μην είμαι σε μια από τις δικιές μας και να πάω καλεσμένος στη Ναταλία».

Έπειτα για το The Masked Singer είπε: «Με τέτοιο κρύο που έχει πολλά πράγματα παγώνουν, όπως και το The Masked Singer. Θα συζητήσω για όλα στο ραντεβού με τον σταθμό».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, εξομολογήθηκε: «Είμαι χαρούμενος που η γυναίκα μου σε χρόνο dt βρήκε τηλεοπτική στέγη και είμαι χαρούμενος που και οικογενειακά και τηλεοπτικά είμαστε κάτω από την ίδια στέγη».

Τέλος για την «κόντρα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανέφερε: «Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία. Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει την τελευταία λέξη. Και του την παραχωρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το House of Fame»

Ο Χάρης Βαρθακούρης «κλείνει τα στόματα» για το Big Brother

Χάρης Βαρθακούρης κατά Alpha για την Αντελίνα

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY