Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χάρης Λεμπιδάκης: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τη Super Κατερίνα

Η ένταση στον αέρα που δεν μπόρεσε να περιμένει το Σαββατοκύριακο και την συνάντηση με την Κατερίνα Καινούργιου και αποχώρησε.

Χάρης Λεμπιδάκης: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τη Super Κατερίνα

Εκτός της εκπομπής Super Κατερίνα βρίσκεται ο Χάρης Λεμπιδάκης, μετά από έναν έντονο καβγά στην εκπομπή του Alpha.

Η αλήθεια, όπως γράφει σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο YouFly, είναι ότι ο δημοσιογράφος τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της αποχώρησης από την εκπομπή, καθώς είχε δηλώσει την παραίτηση του στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος κάνει την παραγωγή, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει, επειδή ζορίζεται με το τεταμένο κλίμα και τις συνεχείς εκρήξεις στον τηλεοπτικό αέρα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος είχε επικοινωνία με τον Χάρη Λεμπιδάκη και επιβεβαίωσε το γεγονός, ωστόσο είχε ζητήσει να μη γραφτεί κάτι καθώς εκκρεμούσε μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα ραντεβού με την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου.

Προφανώς σήμερα όμως ήταν τέτοια η ένταση στον αέρα που δεν μπόρεσε να περιμένει το Σαββατοκύριακο και την συνάντηση με την παρουσιάστρια και αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν και πριν από μερικά χρόνια και πάλι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά είχε και τότε αποχωρήσει και πάλι για τους ίδιους λόγους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY