Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Προσέξτε το λεξιλόγιό σας»: Χαμός μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου – Αχιλλέα Μπέου

Σε δύσκολη θέση η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα εξαιτίας του Αχιλλέα Μπέου.

«Προσέξτε το λεξιλόγιό σας»: Χαμός μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου – Αχιλλέα Μπέου

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και όπως ήταν λογικό, παρεκτράπη στις εκφράσεις του μιλώντας για το νερό του δήμου του και κατά πόσο είναι πόσιμο.

Ο δήμαρχος επέμενε ότι το νερό του Βόλου είναι κατάλληλο για όλες τις δουλειές του σπιτιού, για μπάνιο και μαγείρεμα αλλά όχι για πόσιμο και φυσικά ήρθε σε κόντρα με την υφυπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη που προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

«Δεν χρειάζεται να λέμε στον κόσμο πράγματα αν δεν είμαστε σίγουροι. Τα αποτελέσματα του νερού είναι αυτά που λέει ο μαλάκας ο δήμαρχος. Δεν έρχεται πηγαίο νερό από το Πήλιο γιατί έχει καταστραφεί το δίκτυο γι’ αυτό δεν είναι πόσιμο» είπε με τον γνωστό τρόπο του και έβγαλε την Κατερίνα Καινούργιου από τα ρούχα της προσπαθώντας να τον συγκρατήσει.




Η παρουσιάστρια θέλησε να ζητήσει την αντίδρασή του σε όσα είπε για εκείνον ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

«Είπατε ότι εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο; Εγώ δεν τον εκτιμώ» είπε.

«-Αν δεν βρίσετε δεν θα σας διακόψω.

-Το λεξιλόγιό μου είναι πολύ καλό, είναι για τον κόσμο. Μπορεί να βρίζει όσο θέλει. Εγώ όταν υπέφεραν οι συμπολίτες μου, όταν πήγαινα να βοηθήσω ως άνθρωπος έπρεπε να επικοινωνώ μέσω Facebook για να τους ενημερώνω για το φαγητό και το νερό. Αυτό έκανα.

Εγώ είμαι αυτός που είπα να μην αναβληθούν οι εκλογές και να κριθώ μέσα σε μία κρίση από τον κόσμο.

Τις συναυλίες που έδωσε θα δώσει τα λεφτά στον κόσμο; Έκανε αυτή την επίθεση γιατί κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια, έχουμε κόντρα με αυτόν τον κύριο. Δεν θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη» ήταν οι απόψεις του Αχιλλέα Μπέου.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY