Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Χαμός με την ατάκα του Τριαντάφυλλου: «Πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν»

Ένταση ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο - Πιερίδη με την ατάκα του γνωστού τραγουδιστή.

Χαμός με την ατάκα του Τριαντάφυλλου: «Πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε και λίγο ήταν»

Μια ατάκα του Τριαντάφυλλου το πρωί της Πέμπτης 10/8 στον άερα του «Καλοκαίρι Yes» έκανε τους συνεργάτες του να αντιδράσουν, την ώρα που παρουσιαζόταν στην εκπομπή το θέμα με την Jada Pinkett Smith και τη μάχη της με την αλωπεκία.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το εν λόγω θέμα, η πρωινή τηλεοπτική παρέα των τηλεθεατών αναφέρθηκε και στο χαστούκι που είχε δώσει ο σύζυγός της, Will Smith, στον Chris Rock στα Oscar επειδή έκανε ειρωνικά σχόλια για εκείνη.

«Καλά, ο άλλος έκανε πλάκα με τα μαλλιά της γυναίκας, είναι δυνατόν; Και πολύ ωραίο χαστούκι του έδωσε φίλε και λίγο ήτανε. Τι λες ρε, σοβαρά;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, με τους συνεργάτες του να αντιδρούν.

«Όλες οι μορφές βίας είναι κατακριτέες. Όταν είσαι ηθοποιός τέτοιο βεληνεκούς δεν σηκώνεις να απλώσεις χέρι», ανέφερε τότε ο Γιάννης Μπούτος, με την Μαριάντα Πιερίδη να απαντά: «Όχι Γιάννη, οποιοσδήποτε και να είσαι, όποιος κι αν είσαι, δεν έχεις το δικαίωμα να σηκώσεις χέρι. Μπορείς να σηκωθείς να πεις ό,τι έχεις να πεις, μπροστά σε τόσο κόσμο».

Ο Τριαντάφυλλος ωστόσο συνέχισε να υπερασπίζεται την άποψή του, τονίζοντας: «Είσαι λάθος τώρα. Κατακρίνεις την βία, όταν ο άλλος κάθεται ήρεμα με την γυναίκα του που έχει πρόβλημα υγείας κι εσύ την ειρωνεύεσαι… Θα κάτσω εγώ να δω εσένα να κατακρίνεις την γυναίκα μου, χωρίς να κάνω κάτι; Αυτά που λες τώρα είναι τρελά πράγματα».

Θέλοντας τότε να κλείσει το θέμα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Έχεις δίκιο, αλλά δεν μπορούμε να σηκώσουμε χέρι. Το καταλαβαίνω, αλλά ποιος θα φταίει μετά; Χάνεις το δίκιο σου αν σηκώσεις χέρι».

Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, το λόγο πήρε ο Φοίβος Παπαδάκης: «Καταλαβαίνω πώς το λες. Είπες ότι το χέρι πάει αυτόματα. Να πούμε ότι καταδικάζουμε τη βία. Δεν δίνουμε το πρότυπο ότι όποιος μας ενοχλήσει, σηκώνουμε χέρι. Αυτό είναι καταδικαστέο».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Εγώ το είπα διαφορετικά, άλλοι το παίρνουν διαφορετικά. Όποιος θέλει να με παρεξηγήσει, ας με παρεξηγήσει. Λέω ότι αν υπάρχει θέμα υγείας και κάποιος ειρωνεύεται…

Εγώ έχω να τσακωθώ 30 χρόνια. Απλά εμένα με ενόχλησε ότι κάποιος έχει πρόβλημα υγείας. Αν δεν το καταλαβαίνετε κάποιοι, κράψτε ξανά, κλείστε μου και το Instagram το καινούργιο. Είστε οι ίδιοι που το κάνατε και πριν».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY