Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Cash or Trash: Το αντικείμενο που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο δωμάτιο των αγοραστών

Πέμπτη 28 Μαρτίου

Cash or Trash: Το αντικείμενο που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο δωμάτιο των αγοραστών

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Οι πολυθρόνες αποτελούν μια από τις συχνότερα εμφανιζόμενες κατηγορίες αντικειμένων στο Cash Or Trash. Η Ελένη, όμως, φέρνει ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο σχέδιο, που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο δωμάτιο των αγοραστών και αρκετές προσφορές να πέσουν στον τραπέζι.

Το αντικείμενο που φέρνει ο Σπύρος στο Cash or Trash θα μπορούσε άνετα να «πρωταγωνιστήσει» ως ένα από τα πιο κεντρικά retro props σε διαφήμιση με ύφος από τη δεκαετία του ‘60. Σε άψογη λειτουργική κατάσταση, αλλά και μοναδικό design, το πιο χρήσιμο αντικείμενο για την καθαριότητα του σπιτιού κάνει τη διαφορά στο δωμάτιο των αγοραστών. Σε ποια από τις δύο ταιριάζει το αντικείμενο του Σπύρου καλύτερα; Στην Ελομίδα Βισβίκη ή στην Άντα Πανά; Ο μηχανολόγος πωλητής, με την ηλεκτρική συσκευή γνωστής ελληνικής εταιρίας, ήρθε στο Cash or Trash για να…καθαρίσει!

Στο δωμάτιο της εκτίμησης του Cash or Trash, παρουσιάζεται ένα φωτιστικό διαφορετικό, από όσα έχουν έρθει, έως τώρα στην εκπομπή. Ο Αλέξανδρος, με το εκκεντρικό του γούστο, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με διάθεση να αποχωριστεί το ιδιαίτερο φωτιστικό του. Μια ταμπέλα για τις πιο τρελές διακοσμητικές, αλλά και εναλλακτικές φωτιστικές διαθέσεις, προκαλεί κόντρα ανάμεσα στους αγοραστές. Ο Αλέξανδρος, όμως, όσο περνά η ώρα της δημοπρασίας και βλέποντας το αντικείμενό του ξανά φωτισμένο, φαίνεται να αλλάζει τα αρχικά του σχέδια.

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 25-29/3/24:

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι:ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου.
Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: ΒασίληςΓεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος
Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης
Αρχισυνταξία: Ολυμπία Νάκη
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY