Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Τα υπονοούμενα των πρωταγωνιστών για τις εξελίξεις στον 4ο κύκλο (video)

Μία όμορφη συνέντευξη έδωσαν οι πρωταγωνιστές του Μπρούσκο στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μπρούσκο: Τα υπονοούμενα των πρωταγωνιστών για τις εξελίξεις στον 4ο κύκλο (video)

Μία όμορφη συνέντευξη έδωσαν οι πρωταγωνιστές του Μπρούσκο στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο ανανεωμένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. \r\n\r\nΟ Ανδρέας Γεωργίου, η Ελένη Βαΐτσου και ο Αποστόλης Τότσικας μίλησαν για την πρεμιέρα της αγαπημένης δραματικής σειράς, ενώ άφησαν υπονοούμενα για τις εξελίξεις στον 4ο κύκλο.\r\n\r\nΟ Ανδρέας, μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης είπε πως αυτός είναι πιθανότατα ο τελευταίος κύκλος του Μπρούσκο, κάτι που δυσαρέστησε την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε φαν του σίριαλ.\r\n\r\nΟ Αποστόλης μίλησε με τρυφερότητα για την σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, και τα παιδιά τους, τα οποία βαφτίστηκαν πρόσφατα στη Νάκο.\r\n\r\nΚαι η Ελένη Βαΐτσου είπε πως θα συμβεί κάτι στη «Μελίνα» που θα αναστατώσει τους τηλεθεατές.\r\n\r\nΔείτε το σχετικό βίντεο\r\n

\r\nΣταύρος Καλογεράκης\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο 4: Δείτε τους ανανεωμένους τίτλους αρχής της σειράς (video)\r\nΜπρούσκο: Πρεμιέρα απόψε για τον 4ο κύκλο – Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια (video)\r\nΤο Μπρούσκο εξελίσσεται! Τι είδαμε στην πρεμιέρα (vids)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Η «Αγγελική» μιλάει για την επιστροφή της στη σειρά (pics)\r\nΜπρούσκο 4: Ποια είναι η Χαρά που παρακολουθεί Αχιλλέα – Μελίνα! Γιατί τους εκβιάζει! (part 2)\r\nΜπρούσκο 4: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς! (pics)\r\nΣτο «κόσμημα» της Ρόδου το Μπρούσκο – Το «ευχαριστώ» του Κούλλη Νικολάου (pics)\r\nΜπρούσκο 4: Το love story του Σήφη με την Άλκηστις και τα εμπόδια\r\nΜπρούσκο: Αυτό είναι το επόμενο μέρος που θα γίνουν γυρίσματα (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY