Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς με τίτλο «Σηματοδότης»

Η κωμική σειρά «Φωτεινός σηματοδότης», η οποία βασίζεται στην ξένη σειρά «Traffic Light», είναι ένα από τα χαρτιά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του E. Γι' αυτόν τον λόγο φροντίζουν να «κλείσουν» δυνατά ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως αναφέρει το mytv δύο ηθοποιοί που έχουν έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι είναι ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Αποστόλης Τότσικας, ενώ βρέθηκε και ο τρίτος πρωταγωνιστής. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, ο οποίος θα υποδυθεί τον τρίτο άνδρα της παρέας, που είναι ορκισμένος... εργένης και δεν μένει σε μια συγκεκριμένη δουλειά, καθώς μπερδεύει συνέχεια τα επαγγελματικά με τα ερωτικά! Τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται ν' αρχίσουν στις αρχές Ιουνίου. gossip-tv.gr

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς με τίτλο «Σηματοδότης»

Η κωμική σειρά «Φωτεινός σηματοδότης», η οποία βασίζεται στην ξένη σειρά «Traffic Light», είναι ένα από τα χαρτιά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του E.

Γι’ αυτόν τον λόγο φροντίζουν να «κλείσουν» δυνατά ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όπως αναφέρει το mytv δύο ηθοποιοί που έχουν έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι είναι ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Αποστόλης Τότσικας, ενώ βρέθηκε και ο τρίτος πρωταγωνιστής.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, ο οποίος θα υποδυθεί τον τρίτο άνδρα της παρέας, που είναι ορκισμένος… εργένης και δεν μένει σε μια συγκεκριμένη δουλειά, καθώς μπερδεύει συνέχεια τα επαγγελματικά με τα ερωτικά!

Τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται ν’ αρχίσουν στις αρχές Ιουνίου.

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY